Catalunya Diari

Tanquen el jutjat de Vielha perquè un advocat ha donat positiu en coronavirus

Ordenen el confinament del personal judicial durant quinze dies i la jutgessa de Tremp assumirà els casos urgents

Pla general de l'edifici dels Jutjats de Vielha, a la Val d'Aran
Ordenen el confinament del personal judicial durant quinze dies | LleidaDiari.cat

El TSJC ha ordenat tancar el jutjat de Vielha després que un advocat habitual que va ser a les instal·lacions el 10 de març donés positiu en coronavirus. A més del tancament, el president del TSJC ha ordenat el confinament de tots els treballadors durant un mínim de 15 dies i que sigui la jutgessa de Tremp qui assumeixi els casos urgents corresponents al de Vielha.

L'ordre del TSJC és del 20 de març i l'aïllament del personal es demana fins a com a mínim el 25 de març, 15 dies després del possible contacte amb el lletrat, tot i que es podria perllongar. També s'ha demanat al Departament de Justícia que es netegi i es desinfecti en profunditat el jutjat de Vielha.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Instal·len un hospital de campanya a l'aparcament de l'Espitau de Vielha

El Consell General d'Aran, de la mà de Pompièrs Emergències, instal·larà un hospital de campanya a l'aparcament de l'Espitau de Vielha per donar suport a l'àrea d'urgències i que funcionarà, en el cas que sigui necessari, com a zona d'accés, triatge i espera dels pacients amb símptomes respiratoris. El govern aranès, dins el pla de contingència sanitària enfront del coronavirus, reorganitza els espais de l'Espitau per poder acollir els usuaris que puguin arribar tant en l'àmbit d'urgències com d'hospitalització i s'ha procedit a aïllar zones per atendre exclusivament a pacients amb simptomatologia respiratòria.

El govern del Conselh Generau d'Aran ha informat que aquest pla, dissenyat pels professionals sanitaris, estableix els diversos escenaris als quals ens podem enfrontar en els pròxims dies, en els quals es preveu un augment dels casos positius i de les visites a l'àrea d'urgències de l'Espitau Val d'Aran, així com les accions i mesures que s'hagin de prendre en cada moment.


Comentaris

envia el comentari