Catalunya Diari

Tàrrega registra 12 nous positius per coronavirus i en suma un total de 21

Els nous casos positius han requerit ingrés hospitalari

Tarragona confinada: el dia a dia en imatges
Confirmen noves morts a Tàrrega per coronavirus | Àngel

El Departament de Salut ha confirmat avui dilluns a l'Ajuntament de Tàrrega12 nous casos positius de coronavirus al municipi. Amb aquestes dades, el total de persones contagiades a la capital de l'Urgell ascendeix a un total de 21.

Tots els nous positius confirmats aquest dilluns han requerit ingrés hospitalari a l'Arnau de Vilanova. Amb el balanç actualitzat de dades, es desprèn que 16 casos diagnosticats a Tàrrega han necessitat hospitalització mentre que els cinc restants romanen aïllats als seus domicilis. Com fixa el protocol, els professionals sanitaris estan supervisant els positius aïllats a casa. Des que el passat 17 de març es va comunicar la detecció dels primers dos casos a Tàrrega, el nombre de positius ha anat creixent al municipi fins als 21 registrats el dia d'avui.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La xifra de casos positius confirmats a Tàrrega ha augmentat més del doble en els últims dies

El darrer balanç, però, posa de relleu que la xifra de casos positius confirmats a Tàrrega ha augmentat més del doble en els últims tres dies (fins divendres passat es coneixien 9 casos). L'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú reitera la crida a la ciutadania per extremar les mesures de precaució i prevenció, i apel·la al confinament domiciliari responsable i solidari per evitar la propagació de la Covid-19.

En aquest sentit, ha recordat que la Policia Local de Tàrrega vetlla pel compliment de les restriccions de mobilitat a la via pública mentre que la Brigada Municipal du a terme tasques de desinfecció d'espais públics arreu de la ciutat. En nom del consistori, l'alcaldessa també agraeix les diferents iniciatives solidàries sorgides del teixit associatiu i empresarial per proveir material a centres sanitaris i residències de gent gran a més de la tasca assistencial de la Xarxa de Voluntariat de Tàrrega, que proveeix aliments i fàrmacs a persones en situació de vulnerabilitat sense haver de sortir de casa.


Comentaris

envia el comentari