Catalunya Diari

Es cancel·la la 6a Pallars Terra de Corder i la 5a trobada Pallars de Foc

L’Ajuntament de Tremp, d’acord amb la Colla de Diables Lo Peirot, pren aquesta decisió davant de l’estat d’alerta per Covid-19

Imatge d'una edició anterior
Tremp decideix ajornar la Fira del Corder | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tremp va comunicar a mitjans del mes de gener l'inici dels preparatius per la Fira PallarsTerra de Corder que s'ha ampliat, tot fusionant-se amb l'antiga Fira de Primavera i incorporant la 5a Trobada Pallars de Foc de la Colla de Diables Lo Peirot.

Malauradament, l'evolució de l'estat d'emergència sanitària a causa del Covid-19 obliga l'organització a suspendre la convocatòria per a aquest 2020. Després de diverses valoracions s'ha optat per no buscar cap data alternativa i passar aquesta edició directament l'any 2021.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Fira Pallars Terra de Corder

Pel que fa a la Fira Pallars Terra de Corder, l'equip de Fira Tremp així com els diferents sectors vinculats han valorat com a millor opció cancel·lar aquesta edició i posposar els actes previstos per la mateixa per a 2021. Tal i com es va anunciar en la darrera nota de premsa estaven confirmats diferents actes, com un esmorzar popular de girella amb el xef d'estrella Sergi de Meià o un tast literari de formatges i vi a càrrec d'Empar Moliner, entre altres. Totes aquestes activitats queden ajornades per a l'any vinent.

S'està estudiant mantenir un únic acte per a aquest 2020 que seria la menjada popular de corder, prevista per al diumenge 10 de maig i que passaria al diumenge 1 de novembre, complementant la Fira del Codony (dissabte 30 d'octubre) i com un acte més del Festival de Gastronomia del Pallars, CORDEVI. Sobre la 5a edició de la Trobada Pallars de Foc, els organitzadors han cregut convenient cancel·lar tota la convocatòria i treballen a buscar noves dates per a la ubicació de l'esdeveniment. Així que la situació sanitària s'estabilitzi, l'equip de Fira Tremp començarà a treballar en l'edició de 2021 que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de maig de 2021.


Comentaris

envia el comentari