Catalunya Diari

Tres nous casos de coronavirus confirmats a l'Aran i ja en són deu

Des de l'Espitau de Vielha es realitza el control de setanta persones aïllades al domicili amb simptomatologia

Imatge de l'aparcament de l'Hospital de Vielha amb l'hospital de campanya instal·lat, del dia 20 de març del 2020.
Imatge de l'aparcament de l'Hospital de Vielha amb l'hospital de campanya instal·lat. | LleidaDiari.cat

El Conselh Generau ha confirmat tres nous casos de coronavirus a l'Aran. Aquests tres positius s'afegeixen als ja confirmats fins ara a la Val i sumen un total de 10 casos.

D'aquests nous positius, dos es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran i el tercer ha estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. El govern aranès ha informat que des de l'àrea d'atenció primària de l'Espitau Val d'Aran, es porta a terme el control de setanta persones aïllades al domicili amb simptomatologia respiratòria.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un hospital de campanya a l'aparcament de l'Espitau de Vielha

El Consell General d'Aran, de la mà de Pompièrs Emergències, va instal·lar el passat divendres un hospital de campanya a l'aparcament de l'Espitau de Vielha per donar suport a l'àrea d'urgències i que funciona, com a zona d'accés, triatge i espera dels pacients amb símptomes respiratoris.

Tanquen el jutjat de Vielha perquè un advocat ha donat positiu en coronavirus

El TSJC ha ordenat tancar el jutjat de Vielha després que un advocat habitual que va ser a les instal·lacions el 10 de març donés positiu en coronavirus. A més del tancament, el president del TSJC ha ordenat el confinament de tots els treballadors durant un mínim de 15 dies i que sigui la jutgessa de Tremp qui assumeixi els casos urgents corresponents al de Vielha.

L'ordre del TSJC és del 20 de març i l'aïllament del personal es demana fins a com a mínim el 25 de març, 15 dies després del possible contacte amb el lletrat, tot i que es podria perllongar. També s'ha demanat al Departament de Justícia que es netegi i es desinfecti en profunditat el jutjat de Vielha.


Comentaris

envia el comentari