Catalunya Diari

La Val d'Aran eleva a 86 els casos de coronavirus

A la Seu d'Urgell es confirmen 30 positius de covid-19 i 58 altes

El Conselh Generau d'Aran ha confirmat que els casos positius de coronavirus a la Val ja són 86 amb un nou cas les últimes 24 hores. D'altra banda, a la Seu d'Urgell hi ha actualment 178 persones aïllades a les seves cases, de les quals 30 són positius de Covid-19 confirmats.

Mentrestant, s'han donat 58 altes d'entre aquests casos, segons ha difós l'alcalde de la capital alturgellenca Jordi Fàbrega a través de les xarxes socials. A l'Alt Pirineu i Aran hi ha 34 persones ingressades a planta en diferents centres hospitalaris. Cinc d'aquests estan a l'Espitau Val d'Aran, disset a l'Hospital Comarcal del Pallars, sis a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i sis més a l'Hospital de Cerdanya.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Salut confirma la mort de 3 persones amb coronavirus en les darreres hores a Lleida

El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns que en les darreres hores han mort tres persones amb coronavirus en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida, mentre que no s'ha produït cap defunció a la de l'Alt Pirineu i Aran.

També s'han sumat divuit nous casos positius, setze dels quals a les comarques de Ponent i dos a les de muntanya. D'aquesta manera, la xifra de víctimes mortals registrades des de l'inici de la pandèmia és de 101 i el nombre total d'afectats ha arribat a 1.328 al conjunt de la demarcació lleidatana. D'altra banda, en les darreres hores disset persones han rebut l'alta hospitalària i les altes acumulades ja són 403; 319 a Ponent i 84 al Pirineu.

163 persones ingressades en equipaments sanitaris de la Regió de Lleida

De les 163 persones que es troben actualment ingressades en equipaments sanitaris de la Regió de Lleida hi ha 95 que estan a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, de les quals 58 es troben estables a planta i 37 a l'UCI. Mentrestant, 34 més estan a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 28 a planta i 6 a l'UCI, i 34 més es troben ingressades en llits de planta de centres privats. Mentrestant, a l'Alt Pirineu i Aran hi ha 34 persones ingressades a planta en diferents centres hospitalaris. Cinc d'aquests estan a l'Espitau Val d'Aran, disset a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, sis a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i sis més a l'Hospital de Cerdanya.


Comentaris

envia el comentari