Catalunya Diari

El veí de l'Albi que es fa famós pels seus pregons durant els dies de confinament

Recomana als veïns no sortir de casa i aguantar amb paciència la situació

El millor pregoner del món és el de l'Albi. Almenys així ho està demostrant aquests darrers dies amb uns pregons que, com a mínim, estan provocant el millor dels somriures als veïns d'aquesta petita localitat de les Garrigues i, com a conseqüència, a tota la demarcació de Lleida.

El Sr. Postu s'ha encarregat de fer difusió dels dos darrers pregons que han fet saltar a la popularitat aquest home que, com a motiu principal, té el de preservar la salut dels seus veïns. Tal com es pot escoltar, en el primer àudio el pregoner demana que, en el cas de sortir a comprar, els ciutadans parlin el menys possible per tal de no contagiar-se de coronavirus.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una finestra d'esperança enmig de totes les dures informacions que circulen sobre el coronavirus

Ja en un segon, amb un clar toc d'humor, el pregoner segueix animant als veïns del seu poble a seguir amb el confinament, amb alegria i pel bé de tots. No hi ha dubte que aquests missatges alegren el dia a qualsevol, ja que mostren una finestra d'esperança enmig de totes les dures informacions que circulen sobre el coronavirus. Així doncs, ja sabeu, s'han de seguir els consells del pregoner de l'Albi, sortir de casa el menys possible i mantenir la paciència perquè tot això, en un temps no molt llunyà, només sigui una experiència més del passat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

POSEU ÀUDIO! Hem de fer que lo Maikel de l'#Albi sigui pregoner oficial de tot #Catalunya

Una publicación compartida por Postureig de Lleida (@postureiglleida) el


Comentaris

envia el comentari