Catalunya Diari

La xarxa de cosidores de Tàrrega repartirà mascaretes en establiments

La majoria ja s'han repartit en residències, entitats i empreses davant la crisi del coronavirus

Voluntaris de Tàrrega han repartit mascaretes als supermercats
La majoria ja s'han repartit en residències, entitats i empreses davant la crisi del coronavirus | LleidaDiari.cat

El grup de cosidores creat per Cartaes, Alba i La Soll ja ha produït en poc més d'una setmana més de 2.200 mascaretes casolanes gràcies a la xarxa de voluntàries amb màquina de cosir. La majoria ja s'han repartit en residències, entitats i empreses davant la crisi del coronavirus.

A partir d'aquest dimecres 1 d'abril, s'obre la repartició de mascaretes casolanes a les persones en situació de risc que pugui requerir-les. En concret s'habilitaran 3 establiments de Tàrrega on es controlarà la distribució de dues mascaretes per persona.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Des de les entitats es demana prudència i responsabilitat

En concret, són el Supermercat Condis (carrer de Sant Pelegrí, 71), la botiga d'aliments Fem Cadena (avinguda de Barcelona, 12) i la fruiteria Garcia Vicent (Av. de Catalunya, 15). Des de les entitats es demana prudència i responsabilitat a la població i habilitarà la distribució a familiars de les persones en situació de risc perquè puguin aconseguir les mascaretes.

El grup de cosidores inicia la confecció de 100 bates per al CAP de Tàrrega

El grup de voluntàries amb màquina de cosir creat per Cartaes, Alba i La Soll que va néixer amb l'objectiu de fabricar mascaretes casolanes començarà aquesta setmana la confecció de 100 bates destinades al CAP de Tàrrega i residències.

La nova campanya sorgeix per subministrar aquest tipus de material davant la previsió que es puguin esgotar les bates d'aquest tipus en els pròxims dies o setmanes. El disseny de les bates ha estat confeccionat per l'atelier targarina Alba Minguella seguint els criteris tècnics que ha sol·licitat el CAP de Tàrrega perquè puguin ser vàlids per al personal sanitari. Així, ja s'han fet diversos testos per establir amb quins teixits i quina composició s'han de fer.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Tàrrega continua col·laborant amb aquesta iniciativa solidària i assumirà el cost del material de la confecció de les bates. Des del consistori també s'està coordinant totes les necessitats de les persones en situació de risc conjuntament amb el grup de voluntaris que ajuda en la distribució.


Comentaris

envia el comentari