Catalunya Diari

La xifra de positius per coronavirus a la Val d'Aran arriba als 22 afectats

El Conselh Generau informa de la detecció de cinc nous casos de covid-19

El Conselh Generau ha confirmat cinc nous casos de coronavirus a l'Aran, els quals s'afegeixen als ja detectats fins ara a la Val i que sumen un total de 22.

El Govern aranès ha informat que aquest dimecres es van donar dues altes hospitalàries i es va realitzar un trasllat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Pel que fa a la resta de centres sanitaris de l'Alt Pirineu, hi ha ingressats quinze casos a l'Hospital del Pallars, a Tremp, tots a planta i quatre persones més a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell que estables a planta, on també n'hi ha dos més pendents de resultats.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Altres casos del Pirineu

Finalment, a l'Hospital de Cerdanya hi ha tres persones ingressades a planta, dues de les quals ho han fet en les darreres hores. Els nous casos detectats a l'equipament hospitalari situat a la capital de la Cerdanya són el d'un home de 56 anys de Puigcerdà i una dona de 66 amb domicili a Barcelona, als quals cal sumar una altra dona 72 anys que va donar positiu la setmana passada i continua al centre sanitari.


Comentaris

envia el comentari