Catalunya Diari

Cribratge entre els professionals no vacunats de la residència de Sort per un usuari positiu

El centre passa a ser taronja i és l'únic en aquesta situació a les regions sanitàries de Lleida i el Pirineu

La residència de Sort ha passat a ser 'taronja' pel cas positiu d'un resident amb la pauta de vacunació completa i ja positiu de covid-19 a l'octubre.

Segons ha informat el Departament de Salut, tots els residents estan vacunats i cap dels 8 professionals no vacunats ha estat en contacte amb el resident, per tant, no cal fer cap aïllament.

Això no obstant, aquest dimarts es fa un cribratge als professionals no vacunats. Aquesta és l'única residència que registra un cas positiu entre totes les de les regions de Ponent i l'Alt Pirineu i Aran.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pla general de la residència de gent gran Serafí Casanoves de Sort
Cribratge entre els professionals no vacunats de la residència de Sort per un usuari positiu | LleidaDiari.cat

Alt Pirineu i Aran: L'Rt puja a 1,06

La regió sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran acumula 6.747 casos des de l'inici de la pandèmia (+3) i 7.124 sumant totes les proves. Un total de 159 persones han mort des de l'inici de la pandèmia, les mateixes que fa 24 hores.

El risc de rebrot baixa tres punts, fins a 52, mentre que la setmana anterior era de 63. L'Rt s'incrementa una dècima, fins a 1,06. En l'interval anterior se situava en 0,86.

La taxa de confirmats per PCR o TA és de 20 per cada 100.000 habitants.

La incidència a 14 dies és de 48. L'1,55% de les proves que es fan donen positiu. Hi ha tres pacients ingressats, un més que en l'últim balanç.

El Departament de Salut ha declarat aquest dimarts 517 nous casos de covid

El Departament de Salut ha declarat aquest dimarts 517 nous casos de covid confirmats per PCR o TA però cap mort, segons l'última actualització. No consten defuncions ni el 27 de maig ni el 30, amb dades ja prou consolidades. En total han mort 22.208 persones.

El global de casos confirmats per prova en tota la pandèmia puja a 632.201. Hi ha 586 ingressats en planta, 24 menys, i 212 a l'UCI, el que suposa un increment de nou persones en 24 hores. Pel que fa als indicadors, l'Rt baixa de 0,98 a 0,94, i el risc de rebrot disminueix cinc punts, fins a 93.


Comentaris

envia el comentari