Catalunya Diari

Crida per trobar tions per exposar als aparadors de Solsona

Canvia el format de la Fira del Tió, que s’allarga del 5 al 20 de desembre amb diverses iniciatives que segueixen les mesures de seguretat

Imatge de la fira del tió de Solsona
Crida per trobar tions per exposar als aparadors de Solsona | LleidaDiari.cat

L'equip organitzador de la Fira del Tió de Solsona fa una crida per recopilar tions, un dels elements més emblemàtics i genuïns de Nadal a casa nostra. Enguany, però, no és per a una exposició concentrada en un únic espai ni per a un sol cap de setmana, sinó per tenir-los exposats en aparadors de comerços solsonins del 5 al 15 o 20 de desembre.

En la seva sisena edició, el certamen prenadalenc s'adapta a les mesures de seguretat per la COVID-19 amb un nou format i adopta el nom de Fira del Tió XXL. En tant que no es pot fer una exposició en el format habitual, enguany es tornen a demanar tions per mantenir l'ambient nadalenc, però s'exposaran de forma repartida entre aparadors de diversos establiments de la ciutat. Paral·lelament, es convocarà un concurs per a les famílies que farà seguir un recorregut per participar en un sorteig.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Incentivar la població a recórrer els establiments

La idea és exposar els tions entre el 5 i el 15 o el 20 de desembre, en funció de la disponibilitat de les famílies que els cedeixin. L'objectiu és incentivar la població a recórrer els establiments i promoure les compres de Nadal al comerç local. Qui vulgui col·laborar en aquesta iniciativa deixant el tió familiar pot posar-se en contacte amb l'organització fins aquest diumenge, dia 29, al correu electrònic [email protected]

La Fira del Tió XXL és organitzada pel Consell Comarcal del Solsonès, a través de Solsonès Fires, i l'Ajuntament de Solsona, a través de l'Agència de Desenvolupament Local. Hi col·laboren Creu Roja del Solsonès, la UBIC Solsona, La Menestrala, el Gremi d'Hostaleria del Solsonès i l'Associació de Turisme Vall de Lord. Els dies vinents se'n donarà a conèixer el programa.


Comentaris

envia el comentari