Catalunya Diari

La VII Cros Intercomarcal de les Borges preveu la participació de 450 atletes

La prova es disputarà darrera de les piscines municipals de la capital garriguenca

Imatge d'una edició anterior del Cros
La VII Cros Intercomarcal arriba diumenge a les Borges | LleidaDiari.cat

La VII Cros Intercomarcal de les Borges Blanques tindrà lloc aquest pròxim diumenge a partir de les 10.00 hores del matí.

Es tracta de la fase territorial de Cros de Lleida, dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del curs 2019-2020, en què es preveu que competeixin uns 450 atletes, en 16 categories, 8 masculines i 8 femenines, a més a més de les de Parvulari i Llar d'Infants.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Darrere de les piscines municipals de la capital garriguenca

La prova es disputarà darrere de les piscines municipals de la capital garriguenca i s'establirà una classificació general de cada categoria, menys les categories de parvulari i llar d'infants, ja que no són competitives. Així mateix, s'atorgarà un trofeu als 3 primers atletes classificats en prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils, sènior i veterà, i els quarts, cinquens i sisens tindran una medalla, alhora que hi ha previst un detall al primer atleta borgenc classificat en cada categoria.

En les proves d'Escoleta, P3, P4 i P5 hi haurà una medalla per a tots els participants. La competició està organitzada per la regidoria d'Esports de les Borges i el Consell Esportiu de les Garrigues amb la col·laboració de les AMPES del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, l'Escola Joan XXIII, l'IES Josep Vallverdú, el Club Atlètic Borges, i de l'Agrupació Territorial de Consells Esportius de Lleida.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari