Catalunya Diari

La 17a Cursa de l’Oli de les Borges Blanques supera els 700 participants

Tindrà lloc el dia 19 de gener en les distàncies de 5 i 10 km amb sortida i arribada a la plaça del Terrall

El diputat Eloi Bergós ha participat aquest dimarts en la roda de premsa de presentació de la 17a Cursa de l'Oli de les Borges Blanques que tindrà lloc el dia 19 de gener en les distàncies de 5 i 10 km amb sortida i arribada a la plaça del Terrall i que coincidirà amb la celebració de la 57a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que tindrà lloc entre els dies 17 i 19 de gener.

 

La presentació ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació de Lleida i ha comptat amb les intervencions de l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir; el president de la Cooperativa Sant Isidre, Mario Bordell, el representant del Club Atlètic Borges, Xavier Sahuquillo, el representant de l'empresa Aritmos, Andreu Salvadó; el director de zona de Lleida del BBVA, Victor Blasco; i l'assistència de la regidora d'Esports, Mariazel Viladoms, i del director comercial del BBVA, Joan Navarro.

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Aquests tipus de curses ajuden a cohesionar el territori

En la seva intervenció, Eloi Bergós ha destacat que, una vegada més, aquests tipus de curses ajuden a cohesionar el territori i que fan que la doble funció de promoció de l'esport i de la descoberta dels paisatges de les Garrigues sigui tot un èxit. Per la seva banda, Enric Mir ha dit que es tracta d'una cursa que, més enllà de buscar records d'inscripcions, busca la vessant més participativa, convertint-se en un dels pilar i referent de la Fira.

 

Xavier Sahuquillo ha afirmat que la participació ja està tancada en 700 esportistes, amb la qual cosa tornarà a ser una de les més multitudinàries del calendari lleidatà. En aquest sentit ha recordat que enguany es repetiran els itineraris de les curses de 5 i 10 km i que es faran amb sortides separades. També ha destacat el fet que, per primera vegada, els premis als guanyadors masculí i femení de la cursa de 10 km es repartirà de forma paritària, sumant el pes dels dos vencedors, dividint-lo per dos i atorgant a cadascun la meitat, i no el pes de cadascun, com s'havia fet fins a la present edició.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari