Catalunya Diari

La cursa Sant Silvestre de la Seu d'Urgell serà en un format virtual

Es poden formalitzar les inscripcions gratuïtes fins el pròxim 31 de desembre

Imatge d'una corredora
Arriba la XII edició de la cursa Sant Silvestre de la Seu d'Urgell en un format virtual | LleidaDiari.cat

La Sant Silvestre de la Seu d'Urgell-Memorial Marc Peña Turet arriba a la seva XII edició, enguany però, en un format virtual. «Des de l'organització, en tot moment, s'ha volgut continuar amb la tradició per tal de seguir mantenint l'esperit viu de la popular la cursa», ha explicat Pol Ausàs, un dels membres de l'organització d'aquest esdeveniment esportiu que se celebra el darrer dia de l'any.

Així i tot, la situació actual generada per la Covid-19 ha obligat a redissenyar la cursa a un format virtual per tal d'evitar possibles aglomeracions de gent i vetllar per la salut de les persones en un esdeveniment que cada any acostumava a ser multitudinari, arribant a superar els 2.280 inscrits en l'edició anterior. «D'aquesta manera, es proposa que cada participant recorri els 3,6 km de la cursa quan vulgui, i ho faci sol o acompanyat, respectant les mesures dictades per la Generalitat per pal·liar els efectes de la Covid-19», ha afegit Carles Miñambres, membre també del col·lectiu que organitza la Sant Silvestre urgellenca.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una cursa diferent adaptada a la normativa actual

Per la seva part, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Carlos Guàrdia, ha volgut agrair i felicitar al col·lectiu de la Sant Silvestre per tirar endavant l'edició d'enguany d'aquesta popular cursa. "Estem molt contents que des de l'organització s'hagi apostat per una cursa diferent, adaptada a la normativa que indica el Procicat, i volem animar a la ciutadania a participar-hi en les condicions d'aquesta edició". Guàrdia també ha agraït en nom del Consistori urgellenc a totes les persones, entitats, institucions i empreses que col·laboren en aquesta Sant Silvestre, i ha fet una crida a participar-hi també en el seu vessant solidari.

Inscripcions

Com sempre, cal recordar, que la cursa és totalment gratuïta, i enguany també es requereix inscripció prèvia, que es pot fer des d'aquest divendres dia 4 i fins al dia 31 de desembre inclòs a la pàgina web www.santsilvestre.com. Una vegada feta la inscripció, des de l'organització s'enviarà un correu electrònic de confirmació amb un enllaç amb el dorsal. Cada corredor l'haurà d'imprimir i personalitzar al seu gust.

Premis

D'altra banda, com no pot ser d'una altra manera, aquesta XII edició també comptarà amb innumerables sortejos de premis gràcies a les aportacions dels diferents patrocinadors que ajuden a tirar endavant la cursa. Per a participar-hi, a banda d'estar inscrits a la carrera, els participants hauran de fer-se una fotografia amb el dorsal, i si es vol, també amb el barret d'edicions anteriors, des d'on es vulgui i penjar-la a les xarxes socials de Facebook o Instagram etiquetant el compte de la Sant Silvestre la Seu. En cas de penjar una fotografia amb més d'un participant, també es demana incloure tots els noms de les persones que surten a la fotografia per tal d'apuntar-los al sorteig.

Per altra banda, per tal d'arribar a com més població millor, i per tal que tothom pugui participar, les fotografies també es podran enviar al correu [email protected] informant dels noms de les persones de la fotografia que es vol que entrin en el sorteig. Els diferents guanyadors s'aniran anunciant durant la setmana del 4 de gener.

 


Comentaris

envia el comentari