Catalunya Diari

De Tàrrega al Marroc amb un Fiat Panda 4x4

Un matrimoni de Tàrrega participarà en els propers dies al Panda Raid 2017

L'Ajuntament de Tàrrega patrocinarà la participació del matrimoni en aquesta prova. | LleidaDiari.cat

Un matrimoni de Tàrrega, format per Manel García i Marga Barros, participar en els propers dies al Panda Raid 2017, un ral·li de caire solidari i amateur que es disputarà al Marroc del 4 a l'11 de març amb un recorregut de 3.000 quilòmetres. El Manel i la Marga pilotaran un Fiat Panda 4X4, vehicle que han hagut de posar a punt per a l'ocasió ja que porta acumulats 180.000 quilòmetres. L'Ajuntament de Tàrrega patrocinarà la participació del matrimoni en aquesta prova.

El Panda Raid, que assoleix la novena edició, congregarà enguany 274 equips, tots a bord de vehicles Panda de les marques Seat i Fiat. Com a gest solidari, cada equip aportarà vint quilos de material escolar destinat a infants del Marroc. En el cas del Manel i la Marga, han aconseguit recollir vora 50 quilos de material cedits per establiments de Tàrrega i altres patrocinadors del territori.

Per la seva part, el consistori targarí també s'ha unit a la proposta i ha fet una aportació econòmica de 1.000 euros. Segons el regidor d'Esports, Silveri Caro, «la participació del Manel i la Marga en aquesta aventura solidària suposa un orgull per a Tàrrega i expressa el compromís de la ciutat amb les causes benèfiques a favor dels infants». Aquest és el primer cop que el matrimoni targarí participa en aquesta cursa. Val a dir que el germà del Manel havia d'exercir de copilot però finalment no li ha estat possible. Ara és la seva dona Marga qui ha assumit el repte aventurer d'acompanyar el Manel pels deserts del Marroc. Aquest dissabte viatjaran a Almeria i d'allà embarcaran fins a la població marroquina de Nador, d'on sortirà el ral·li. Aquesta prova de resistència, de sis etapes, finalitzarà a Marràqueix després de passar pel desert del Sàhara i l'Atlas.


Comentaris

envia el comentari