Catalunya Diari

Denuncien l'existència de claus al terra de la piscina petita d'Almacelles

Demanen responsabilitats a l'equip de govern

L'agrupació municipal de l'Ajuntament d'Almacelles, Almacelles Lliure, ha denunciat el suposat mal estat de la piscina petita d'aquesta localitat lleidatana. Segons han publicat a través de les seves xarxes socials, una dona va resultar ferida el passat diumenge després de clavar-se uns «ferros» que sobresurten del terra de la piscina. Davant els fets, Almacelles Lliure assegura que, tot i que «tenim unes piscines molt boniques, són perilloses i estan poc cuidades». Tanmateix, el grup municipal manifesta que «això només és responsabilitat de qui governa i ha de garantir que les instal·lacions estiguin en condicions». 

De la mateixa manera, en la seva publicació a les xarxes socials, han advertit que esperen que no passi cap altre accident i que, a partir d'ara, «en comptes de fer obres i més obres boniques, es faci el manteniment que cal de les que ja estan fetes». La queixa per aquest incident a la piscina petita d'Almacelles no s'ha fet esperar i el partit de Ciutadans (C's) també ha denunciat els fets.

En aquest cas, C's assegura que aquesta no és la primera incidència que es viu aquest estiu a les piscines d'Almacelles i, per tant, demana que es faci un bon manteniment dels equipaments municipals. Paral·lelament, el partit de C's demana a l'equip de govern de l'Ajuntament que expliqui què passa amb aquestes instal·lacions i que reconegui les queixes rebudes per part d'alguns usuaris. «És millor començar a fer campanya de lo bé que quedaré per a les eleccions, abans que solucionar vertaders problemes», diuen els de C's. «Incoherències del PDeCAT o obsessió pel vot fàcil?», sentencien. 

La resposta de l'equip de govern

Davant aquesta allau de crítiques, el PDeCAT, equip que governa a Almacelles encapçalat per l'alcalde Josep Ibarz, també ha decidit prendre partit de la situació i ha contestat a les acusacions tant per part d'Almacelles Lliure com de C's. En aquest sentit, el PDeCAT considera que ambdós partits han dut a terme unes crítiques «sense límits», i ho han relacionat amb el fet que «tot si val per perjudicar». 

«Ara resulta que una petita rosca que s'ha afluixat de dins de la piscina i que ha produït una empolla en el peu d'una persona, cosa que evidentment lamentem i resoldrem, fa que estem davant d'una piscina perillosa i poc cuidada creiem que és bastant exagerat tenint en compte el gran complex de què es tracta», ha sentenciat el PDeCAT.

  

  


Comentaris

envia el comentari