Catalunya Diari

Denuncien la tallada i abandó d’oms a una urbanització d'Alfarràs

Segons els socialistes, no hi ha cap informe que demostri la relació entre les inundacions i la presència dels arbres

Imatge dels arbres tallats
Imatge dels arbres tallats | LleidaDiari.cat

El Grup Municipal del PSC a l'Ajuntament d'Alfarràs denuncia que «l'Ajuntament hagi tallat i abandonat, des de fa quasi un mes, els oms que es trobaven darrere de les cases del carrer Nou, sense cap criteri ambiental ni cap informe tècnic».

El portaveu del Grup, Kléber Esteve, ha criticat que «el nou equip de govern ha actuat de manera premeditada i desorganitzada talant els arbres que ocupaven una filera de fins a 300 metres i deixant-los al carrer».

 

Les queixes dels veïns

Esteve ha explicat que «és cert que els veïns del carrer s'havien queixat pel fet que quan plovia molt les aigües penetraven i inundaven els patis interns de les habitatges, però no hi ha cap informe que demostri la relació entre les inundacions i la presència dels arbres».

Davant d'aquesta problemàtica, ha dit, «des del PSC vam presentar la proposta de construir-hi una canonada de drenatge per donar sortida a aquestes aigües, amb un pressupost de 40.000 euros, el que hagués evitat el desastre que ha dut a terme l'actual equip de govern». Esteve ha lamentat que «el govern actual tombés aquesta proposta a inicis d'any pel qual no s'ha pogut fer una obra que hagués posat solució al problema per aquests veïns cada cop que plou».

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari