Catalunya Diari

Els desallotjats per l'incendi en un bloc de Mollerussa encara no poden tornar a casa

La segona inspecció feta aquest dilluns determina que cal desenrunar el pis on es va declarar el foc

Pla obert on es poden veure els bombers treballant per apagar les flames
Pla obert on es poden veure els bombers treballant per apagar les flames | LleidaDiari.cat

La quinzena de persones desallotjades dels 8 pisos del Bloc E del Grup Jaume d'Urgell de Mollerussa a causa d'un incenditornaran a passar la nit fora de casa allotjades en cases de familiars o d'amics.

Tècnics municipals i els designats per la comunitat de veïns i l'asseguradora de l'edifici han determinat aquest dilluns després d'una segona inspecció la necessitat de desenrunar el pis on es va declarar el foc a la quarta planta de l'immoble per tal de poder valorar l'abast de l'afectació de l'estructura.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Fins que no es puguin fer les comprovacions pertinents de forma més precisa

Per aquest motiu i fins que no es puguin fer les comprovacions pertinents de forma més precisa, els tècnics tant municipals com privats han considerat oportú no permetre l'entrada dels inquilins a la finca per garantir-ne la seguretat.

La previsió és que al llarg de dimarts es pugui procedir a desenrunar el pis afectat i es pugui fer una valoració més precisa de l'estat de l'estructura per tal de poder autoritzar l'entrada dels residents a les seves cases. Pel que fa a la veïna de 85 anys amb mobilitat reduïda que va ser allotjada temporalment a la residència Can Jaques de Mollerussa per poder ser atesa degudament, hi seguirà allotjada una nit més.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari