Catalunya Diari

Uns desconeguts fan destrosses al Parc de Sant Eloi de Tàrrega

L'Ajuntament denuncia als mossos els actes vandàlics contra una vintena de fanals que han aparegut arrencats i tombats

Pla mitjà on es pot veure un dels fanals víctima del vandalisme al Parc de Sant Eloi de Tàrrega
Uns desconeguts fan destrosses per valor de 4.000 euros al Parc de Sant Eloi de Tàrrega | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega ha posat aquest dilluns una denúncia davant els Mossos d'Esquadra per les destrosses que hi va haver el cap de setmana al Parc de Sant Eloi. Es tracta d'actes vandàlics contra mobiliari urbà d'aquesta zona verda per part de desconeguts.

En concret han aparegut arrencats i tombats una vintena de fanals de petita envergadura que senyalitzen recorreguts per caminar i practicar esport. El cost dels danys materials s'ha quantificat en uns 4.000 euros. La Policia Local també investiga els fets per determinar-ne l'autoria. En cas que els fets haguessin tingut lloc en horari nocturn, els seus autors també haurien vulnerat les restriccions del toc de queda.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El consistori ha expressat a través de les xarxes socials el seu ferm rebuig a aquests actes vandàlics, que d'altra banda també suposen una despesa afegida per a les arques municipals. Es dona la circumstància que recentment també va aparèixer trencat un banc de formigó al Parc de Sant Eloi. Operaris de la Regidoria de Serveis Municipals repararan els danys en els dies vinents.


Comentaris

envia el comentari