Catalunya Diari

Detectats 14 nous casos de coronavirus a Andorra, i ja en suma més de mig centenar

La mobilitat a les fronteres del Principat ha baixat prop d'un 90% respecte a l'habitual

Manos cogiéndose en la cama del hospital
Andorra també està patint casos de coronavirus | España Diario

El govern d'Andorra ha informat aquest dimecres sobre la detecció de 14 nous casos de coronavirus, amb la qual cosa s'ha arribat en una setmana a les 53 persones afectades al país. D'aquestes, 5 estan hospitalitzades i 46 més als seus domicilis, mentre que les dues darreres es troben al centre sociosanitari El Cedre. 

Mentrestant, 39 més estan pendents de diagnòstic, una de les quals està ingressada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell i la resta a casa seva. Pel que fa a la mobilitat a les fronteres, aquesta ha baixat prop d'un 90% respecte al qual venia sent habitual i segons han explicat des de l'executiu, que també han indicat que la circulació ha descendit un 70% per l'interior del Principat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Segona mort a Lleida en menys de 24 hores pel coronavirus

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimecres al vespre que en les últimes hores a la demarcació de Lleida ha mort una altra persona d’edat avançada amb coronavirus SARS-CoV-2 -dimarts va morir la primera-. Patia patologies prèvies i es trobava ingressada a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV). També confirma 15 casos positius nous a la demarcació per coronavirus SARS-CoV-2. A més, del total de casos positius, 28 estan relacionats amb el brot de l’autobús de Benidorm.

Actualment, 29 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 17 es troben ingressats a HUAV, 10 dels quals estan estables a planta i 7 es troben a l’UCI; 4 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 1 dels quals es troba a l’UCI i 3 estan estables a planta; 3 persones estan ingressades en centres privats; 4 casos estan ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots estables a planta; i 1 persona es troba ingressada a l’Hospital de Cerdanya estable a planta.


Comentaris

envia el comentari