Catalunya Diari

Detecten un nou brot de covid en una residència de la demarcació de Lleida

També hi ha cinc professionals afectats que es troben aïllats als seus domicilis

Imatge de les mans d'una persona de la tercera edat
Detecten un brot de covid-19 a la residència d'avis de Solsona amb 29 usuaris positius | Pixabay

Un brot de covid-19 afecta 29 residents i 5 treballadors de la residència d'avis de Solsona. Segons informa la Fundació Privada Hospital Pere Màrtir Colomés, 4 dels usuaris presenten símptomes i asseguren que totes les persones afectades es troben bé. Tots els positius s'han aïllat en els sectors establerts en el pla de contingència i s'ha informat els familiars.

Pel que fa als cinc professionals afectats, tots són asimptomàtics a excepció d'un, i es troben aïllats als seus domicilis. A més, des del centre han suspès les visites de familiars des d'aquest dijous i han intensificat les trucades i videoconferències. Els primers casos detectats de coronavirus van ser aquesta setmana entre els treballadors del centre.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La de Tremp, la residència lleidatana més afectada 

La residencia Fiella de Tremp ha estat la més afectada per la pandèmia a Lleida i, després que es confirmés un brot de Covid a finals del passat mes de novembre, Salut ha confirmat la mort de més de 60 persones. Malgrat tot, des de la setmana passada el centre es considera verd, és a dir, que ja no té cap cas positiu després que els actuals residents hagin superat la malaltia. En aquest sentit, des de l'Ajuntament de Tremp han decretat tres dies de dol.


Comentaris

envia el comentari