Catalunya Diari

Arriba a Tàrrega 'Un dia de festa!', per a gaudir del cinema infantil en català

Aquesta proposta cultural porta als cinemes catalans de tot el territori una nova manera de gaudir del cinema amb els infants

Arriba a Tàrrega Un dia de festa!, la festa itinerant del cinema infantil en català recomanada per gaudir amb infants a partir de 3 anys, del 10 al 28 de novembre.

Aquesta proposta cultural porta als cinemes catalans de tot el territori una nova manera de gaudir del cinema amb els nens i nenes, en la que les pel·lícules traspassen la pantalla per omplir de fantasia la sala de projecció. El cinema infantil, tranquil i en català de Pack Màgic conjugat a través d'un espectacle multidisciplinari dona com a resultat una experiència enriquidora que ens convida a reflexionar sobre la vida des dels feminismes i l'ecologia.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La llum protagonitza aquesta 5a edició, obrint una nova dimensió a l'esdeveniment. Apareixen a la sala llanternes màgiques de colors que prenen vida per comunicar-se entre elles en un vals fantasiós i juganer. Però això no és tot! Els animalons que acaben de néixer tenen moltes ganes de descobrir el món i viatjaran fins al pati de butaques perquè els puguem conèixer de ben a prop. La banda Xip Xap ens acompanya amb música i històries. Que comenci l'espectacle: LLUMS, ANIMALONS I ACCIÓ!

Imatge d'un dia de cinema a Tàrrega
Cinema, música i animació infantil a set poblacions catalanes | LleidaDiari.cat

Les pel·lícules

  • Petzi a l'illa papissota (Alemanya i Regne Unit, 2017, 12′) de Michael Bohnenstingl, Johannes Weiland i Paul Cichon
  • No-No de viatge al món en miniatura (França, 2019, 27′) de Mathieu Auvray i Wassim Boutaleb Joutei
  • Bon dia, món! (França, 2019, 6′), Anne-Lise Koehler i Éric Serre

Aquest projecte no seria el mateix sense la complicitat, la inspiració, el talent i l'alegria d'Alla Kinda i les seves animacions. Les entrades s'adquireixen a les sales de cinema de cada població. El preu de l'entrada s'ha de consultar a cada cinema.


Comentaris

envia el comentari