Catalunya Diari

Dilluns es tanca el pavelló de Torres de Segre habilitat per aïllar temporers positius

El Consell de Segrià ha allotjat un centenar de persones amb covid-19 llei en els dos espais habilitats

Pla general del pavelló de Torres de Segre, habilitat per acollir temporers amb covid-19 positiu
Dilluns es tanca el pavelló de Torres de Segre habilitat per aïllar temporers positius | LleidaDiari.cat

El dilluns vinent es tancarà el pavelló de Torres de Segre coincidint amb el final de la campanya de la fruita. En aquest espai s'hi han allotjat, durant un mes i mig de funcionament, mig centenar de persones treballadores en la recollida de la fruita i en situació de vulnerabilitat de diferents municipis del Segrià diagnosticades positives en covid-19, asimptomàtiques o lleus.

Un centenar de persones positives en coronavirus han passat el confinament als dos recursos adequats durant l'estiu com a allotjament pel Consell Comarcal del Segrià, primer l'hotel Nastasi i després el pavelló de Torres de Segre.

Els ha ofert alimentació, servei de dutxes i bugaderia

A més de garantir el seu correcte confinament i complir les mesures dictades pel Departament de Salut per evitar la propagació del virus, l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal, en coordinació amb el Govern i l'Ajuntament de Torres de Segre, els ha ofert alimentació, servei de dutxes i bugaderia i una àrea d'esbarjo climatitzada.

També s'ha fet, per part dels equips d'educació social, el seguiment de la situació de cada persona confinada. Les persones ateses en aquest equipament municipal se sumen al mig centenar que es van confinar a l'inici de l'estiu a les instal·lacions de l'Hotel Nastasi de Lleida, mentre va estar habilitat com a hotel social gestionat pel Consell Comarcal.


Comentaris

envia el comentari