Catalunya Diari

Inicien les obres d’arranjament d’un tram del camí de la Plana de Penelles

Amb l’objectiu de treballar per la conservació i protecció del medi ambient i per la promoció de l’eficiència de recursos al territori

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica, ha iniciat les de pavimentació d'un tram del camí de la Plana de Penelles, al Castell del Remei, mitjançant l'execució d'un tractament superficial de reg amb graveta.

El tram d'actuació d'aquest projecte és d'uns 1.735 metres sortint des del nucli de Penelles, concretament des de l'encreuament amb el camí de Bellcaire, fins al camí de Castellserà, que accedeix a la C-53. El camí disposa d'una amplada variable que oscil·la entre els 3,6 i els 5 metres.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'un camí de Penelles
La Diputació de Lleida inicia les obres d’arranjament d’un tram del camí de la Plana de Penelles, al Castell del Remei | LleidaDiari.cat

Conservar i protegir el medi ambient

L'objectiu d'aquestes actuacions és conservar i protegir el medi ambient i promoure l'eficiència de recursos al territori. Aquesta obra en concret és una actuació inclosa en el projecte 'Camí de Sant Jaume: xarxa pel patrimoni', cofinançada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, l'Ajuntament de Penelles i fons FEDER, amb un import d'adjudicació de 73.541,15 €.


Comentaris

envia el comentari