Catalunya Diari

La Diputació de Lleida inaugura l’ampliació de la piscina per a nadons de La Portella

Joan Reñé diu que les piscines es converteixen en «un punt de trobada on es crea convivència i relació entre els veïns, i que per tant és necessari que els equipaments siguin d'alta qualitat»

Imatge de la inauguració
Imatge de la inauguració | LleidaDiari.cat

El poble de La Portella de Lleida ha estat d'enhorabona aquest cap de setmana, ja que ha pogut inaugurar les noves instal·lacions de les piscines municipals destinades al bany dels nadons. Per a dur a terme aquesta inauguració i encetar aquesta nova temporada de bany per a totes les edats, s'ha traslladat fins aquesta localitat lleidatana el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.

Durant la seva estada a La Portella, Reñé ha inaugurat l'ampliació del recinte i la piscina per a nadons de les piscines municipals de la localitat. En aquest sentit, cal destacar que la Diputació de Lleida hi ha col·laborat econòmicament per tal de fer possible aquesta important ampliació de les instal·lacions.

Paral·lelament, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat acompanyat pel vicepresident quart de la Diputació, Jordi Latorre, i pel diputat Josep Ibarz. A més a més, tots ells han estat rebuts per l'alcalde de La Portella, Carles Català, i per la resta de la corporació municipal, en un acte al qual també han assistit els alcaldes de Benavent de Segrià, Manel Català, i de Vilanova de Segrià, Josep Vila.

Durant la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida ha assegurat que les piscines d'aquesta localitat lleidatana es converteixen en «un punt de trobada on es crea convivència i relació entre els veïns, i que per tant és necessari que els equipaments siguin d'alta qualitat». Per aquest motiu, Reñé ja destacat la importància d'aquesta obra d'ampliació que donarà un millor servei als veïns del poble i que contribuirà al fet que passin un millor estiu en unes instal·lacions perfectament preparades, tant pels pares, com pels més petits. Així doncs, a partir d'ara els veïns de La Portella i tots aquells que es desplacin fins al poble per a gaudir de l'estiu, ja podran utilitzar aquesta nova piscina que, sens dubte, millorarà la qualitat de l'estada al recinte. 

Més imatges de l'estrena de les instal·lacions
Més imatges de l'estrena de les instal·lacions | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari