Catalunya Diari

Disco infantil, arribada motera de la flama i ball de nit per celebrar la Revetlla de Sant Joan a les Borges

La revetlla organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Comissió de Festes, està previst que comenci a les 19 hores

Imatge d'arxiu de Sant Joan a les Borges
Imatge d'arxiu de Sant Joan a les Borges | LleidaDiari.cat

Les Borges Blanques celebrarà la tradicional Revetlla de Sant Joan a la Placeta del Terrall, aquest pròxim dissabte, 23 de juny, amb disco infantil i berenar per la tarda; l'arribada motera de la flama del Canigó al vespre, que anirà seguida de la lectura del manifest i de l'encesa del foc de Sant Joan; i que finalitzarà amb el ball de la nit més curta de l'any.

Així, la revetlla organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració de la Comissió de Festes, està previst que comenci a les 19.00 hores amb la disco infantil «Balla-la», on tots els nens i nenes assistents podran berenar. Seguidament, a la mateixa Placeta i a les 21.00 hores, està prevista l'arribada de la Flama del Canigó amb el grup de motards Fot-li Gastooo, la posterior encesa del Foc de Sant Joan i la lectura del Manifest de la diada dels Països Catalans.

Finalment, a partir de les 23.00 hores, arribarà l'hora del ball de nit amb el grup Galatea, on s'oferirà coca de Sant Joan i mistela a tots els assistents que vulguin seguir la vetllada per celebrar l'arribada del solstici d'estiu.


Comentaris

envia el comentari