Catalunya Diari

Un diumenge per als amics dels animals a la VI Fira de Mascotes de les Borges

Les activitats tindran lloc de 10 a 14 hores a l’era del Rabasser, situada a l’Avinguda de la Sardana de la capital de les Garrigues

Imatge de l'anterior edició
Imatge de l'anterior edició | LleidaDiari.cat

La VI Fira de Mascotes de les Borges arriba aquest diumenge, 7 d'octubre, amb diverses demostracions i tallers, a més a més del popular concurs de bellesa canina i una exhibició de ball caní com a principal novetat. Les activitats tindran lloc de 10.00 a 14.00 hores a l'era del Rabasser, situada a l'avinguda de la Sardana de la capital de les Garrigues. L'edició d'enguany començarà a les 10 hores amb les inscripcions del concurs de bellesa canina, el qual l'any passat va aplegar una setantena de participants. Tot seguit, a les 10.15 hores els assistents podran gaudir d'una exhibició de dog dàncing i d'educació canina a càrrec de Còtecnica Ownat.

A les 11.00 hores, es procedirà al popular concurs de bellesa en el qual es valorarà el comportament de les mascotes i on s'hi poden inscriure tant gossos de raça com mestissos. Tot seguit, a les 12.00 hores, tindrà lloc l'exhibició del poni «Digues mediala», a càrrec de Caballos Mediala. I, a continuació, Cotècnica Ownat oferirà una demostració d'agility humà i de defensa i atac esportiu que requerirà la participació del públic i que donarà pas a l'entrega de trofeus. Paral·lelament a les exhibicions, es duran a terme el taller de perruqueria canina a càrrec de Can Laura on tots els assistents que portin la seva mascota podran aprendre com pentinar-la.

 

Un taller sobre com entendre el teu gat

A més a més, a l'estand de Can Laura s'organitzarà un taller sobre com entendre millor el teu gat. Així mateix, la protectora Lydia Argilés oferirà un taller de pintacares per als més menuts i, a la vegada, realitzarà una recollida d'aliments durant la fira. Al llarg del matí, tothom qui ho vulgui tindrà la possibilitat de censar la seva mascota. El certamen que fa sis anys que s'organitza per l'Ajuntament de les Borges amb la col·laboració de la Diputació i diverses empreses del sector, compta amb la participació d'expositors del municipi i visitants de tota la demarcació.


Comentaris

envia el comentari