Catalunya Diari

El Doctor Music Festival, previst al Pallars, podria celebrar-se a Montmeló

Reconeix que serà difícil mantenir el certamen a Escalarre

El promotor musical i fundador de Doctor Music
El promotor musical i fundador de Doctor Music, Neo Sala, a la 29a Trobada Empresarial del Pirineu | LleidaDiari.cat

El Doctor Music Festival ha admès aquest dimecres, a través d'un comunicat, que el Circuït de Montmeló és «una de les possibles ubicacions» del festival, però ha negat que hi hagi un acord firmat per traslladar el festival a Montmeló o a cap altra ubicació. A través d'un comunicat i després que ho avancés TV3, el festival ha destacat que l'opció del Circuit de Barcelona - Catalunya és «una excel·lent localització que asseguraria les necessitats i garanties que requereix un esdeveniment de la gran magnitud que hem dissenyat per aquesta nova edició del Doctor Music Festival».

El certamen ha reconegut que sembla difícil que el festival pugui celebrar-se a Escalarre el pròxim estiu. El Doctor Music ha assegurat que a causa de «una exagerada interpretació de la normativa, dels riscos teòrics d'inundació en una vall que no s'ha inundat mai a l'estiu, almenys d'ençà que es conserven dades, els que es tradueix en uns nivells d'exigència molt per damunt dels habituals», es veuen obligats a considerar «ubicacions alternatives per garantir el compliment dels nombrosos compromisos artístics adquirits i a la vegada satisfer les expectatives creades pels seguidors del festival».

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

És cert que Montmeló és una de les possibles ubicacions alternatives

Ha admès al comunicat que és cert que Montmeló és una de les possibles ubicacions alternatives que han visitat i considerat, ja que l'opció del Circuit de Barcelona-Catalunya és «una excel·lent localització que asseguraria les necessitats i garanties que requereix un esdeveniment de la gran magnitud» que han dissenyat per aquesta nova edició del Doctor Music Festival.

No obstant això, ha assegurat que «no hi ha cap acord firmat per traslladar el festival a Montmeló o a cap altra ubicació, si bé sembla difícil que el festival pugui celebrar-se a Escalarre el pròxim estiu», ha afegit.

Circuito de Montmeló | Cedida

 

Mateixes dates amb tots els artistes

En qualsevol cas, el Doctor Music ha remarcat que «sigui quina sigui la ubicació definitiva, el festival se celebrarà en les mateixes dates i mantindrà el seu nivell de qualitat, amb el mateix nombre d'escenaris i amb tots els artistes confirmats fins a la data».

El certamen ha agraït en el comunicat a tots els grups de suport al Doctor Music que han sorgit en aquests últims dies a les comarques del Pallars, ja que igual que ells, el seu desig sempre ha estat que el festival se celebrés a Escalarre.


Comentaris

envia el comentari