Catalunya Diari

La DOP Les Garrigues reforça la seva campanya 'Te'l portem a casa'

Un dels objectius és continuar posant en valor aquest certificat de garantia de qualitat i d'origen

Imatge promocional de la campanya

La DOP Les Garrigues reforça la seva campanya 'Te'l portem a casa', posant en marxa noves accions de difusió per continuar posant èmfasi en el servei a domicili que ofereixen totes les cooperatives inscrites.

Amb aquesta acció es vol arribar al màxim de consumidors, a tothom qui vulgui gaudir d'aquest oli verge extra d'Arbequina amb DOP Les Garriguesatraure el seu interès en descobrir les seves característiques i bondats que aporta a l'alimentació saludable i a la cuina. Un altre dels objectius de la Denominació d'Origen és continuar posant en valor aquest certificat de garantia de qualitat i d'origen.

Volen reforçar la difusió d'aquest aliment essencial per a la salut

Davant la situació excepcional actual, la Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues vol reforçar la difusió d'aquest aliment essencial per a la salut, així com l'assessorament als consumidors interessats en la qualitat i l'origen i fer-los coneixedors que poden realitzar les seves compres d'oli verge extra d'Arbequina amb DOP Les Garrigues de manera online, per comanda telefònica o per correu electrònic. La campanya també ofereix la possibilitat de participar en el sorteig de 6 lots d'una selecció dels millors Olis Verge Extra d'Arbequina amb DOP Les Garrigues.

La Cooperativa de Juncosa guanya un concurs internacional per la qualitat del seu oli

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha estat guardonada per segon any consecutiu amb la Medalla d'Or als New York International Olive Oil Competitions 2020, per la qualitat del seu oli Les Cabanes, elaborat mitjançant olives arbequines de collita primerenca.

En el concurs d'enguany, celebrat telemàticament la setmana del 9 a l'11 de maig de 2020, es van rebre un total de 900 mostres d'Oli d'Oliva Verge Extra de 26 països d'arreu del món, d'entre les quals, l'oli de Les Cabanes se'n va endur una de les medalles d'or. Cal recordar que aquest certamen és un dels més prestigiosos del món de l'oli i que la seva llista anual de guardonats és la guia autoritzada dels millors olis del món i dels productors dedicats que els fabriquen.


Comentaris

envia el comentari