Catalunya Diari

Dos ciclistes recorreran els 1.200 quilòmetres que separen Lleida i Monza per recollir diners per Open Arms

Sortiran el 18 d'agost de la capital del Segrià i s'han fixat l'objectiu d'arribar en cinc dies a la ciutat italiana

Dos ciclistes lleidatans, Maurizio Sartori i Carles Sarroca, faran una marxa solidària per recollir diners per a l'ONG Open Arms. Durant el recorregut, només estaran acompanyats per una furgoneta d'avituallament

Durant cinc dies, amb el 'Tour du Mao', recorreran en bicicleta els 1.211 quilòmetres que separen Lleida i la ciutat italiana de Monza, acumulant 13.500 metres de desnivell durant el trajecte que els portarà per Catalunya, Andorra, França i Itàlia.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Amb aquest «repte», combinen la seva passió pel ciclisme amb la voluntat de visibilitzar el treball que porta a terme Open Arms i recollir fons perquè aquesta organització pugui continuar ajudant al mar aquelles persones que deixen els seus països per buscar un futur millor a Europa

Maurizio Sartori va idear fa uns anys el 'Tour du Mao' per homenatjar el seu pare difunt i que l'ha portat a recórrer en bicicleta diferents trajectes de llarga distància. Enguany, s'ha fixat l'objectiu de recórrer els 1.211 quilòmetres que hi ha entre Lleida, la ciutat on resideix, i Monza, on va néixer i, per això, li han donat el nom de 'Tour du Mao, on visc, d'on vinc'. A més, ha volgut donar un caire solidari a aquest nou «repte» en el qual l'acompanyarà també Carles Sarroca.
 

L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar a conèixer i recollir diners per a l'ONG Open Arms. Les donacions es poden fer a través d'un compte Paypal que han obert i al qual es pot accedir des del web www.tourdumao.eu, on també es pot trobar tota la informació sobre aquesta iniciativa solidària i el recorregut que faran els dos ciclistes. El 100% de les aportacions que obtinguin les destinaran a Open Arms per tal de contribuir en la tasca que porta a terme.  

 

Dos ciclistes recorreran els 1.200 quilòmetres que separen Lleida i Monza per recollir diners per a l'ONG Open Arms. Imatge del 9 d'agost.
Dos ciclistes recorreran els 1.200 quilòmetres que separen Lleida i Monza per recollir diners per a l'ONG Open Arms | LleidaDiari.cat

Cinc etapes de més de 200 quilòmetres de mitjana 

Aquesta aventura portarà Sartori i Sarroca a recórrer un total de cinc etapes, d'entre 160 i 313 quilòmetres diaris, que posaran a prova la resistència dels dos ciclistes, així com la capacitat de superació i adaptació al recorregut i les circumstàncies que s'aniran trobant. Durant el trajecte, hauran de superar els Pirineus i els Alps, així com diferents ports de muntanya com és el cas dels colls d'Envalira o del Galibier.  

Sortiran el 18 d'agost a primera hora del matí des de la capital del Segrià i la primera etapa els durà fins a Ax-Les-Thermes. En la segona, arribaran a Nimes. L'endemà, continuaran el recorregut per territori francès fins a Guillestre. En la quarta etapa entraran a Itàlia i preveuen arribar fins a Torí. Finalment, el darrer dia, el 22 d'agost, l'objectiu és arribar a Monza. A les nits, s'allotjaran en cases de lloguer o hotel. 

Els dos ciclistes es costejaran el trajecte, així com la majoria de tot l'equip necessari per cobrir el recorregut, durant el qual només estaran acompanyats per una furgoneta conduïda per Marina Revilla que els facilitarà l'avituallament

Qui ho vulgui, podrà saber en cada moment al lloc on es troben els dos ciclistes durant el recorregut mitjançant 'un sistema de 'GPSlivetracking' i també podran seguir les seves experiències a través de les xarxes socials de Sartori i Sarroca, seguint els hashtags principals #TourduMao2021 i #TourduMao.


Comentaris

envia el comentari