Catalunya Diari

Una dotzena de restaurants de Cervera ofereixen 'Plats de Festa Major'

Entre els dies 1 i 10 de febrer

Cartell
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Cervera repeteix, per quart any consecutiu, la iniciativa 'Plats de Festa Major' amb la participació de dotze restaurants, que entre els dies 1 i 10 de febrer ofereixen plats tradicionals de la comarca com el bacallà a la catxipanda i l'ofegat de la Segarra.

Els restaurants que ofereixen bacallà són: Cal Guim, CAT Cafè, Jardí, Bargués, Universitat, La Marinada, Kokoro, Nobadis, Cal Lluís, Txacolí i Gran Cafè. L'ofegat de la Segarra es pot demanar als restaurants Jardí, Bargués, Universitat, La Marinada, l'Antic Forn, Cal Guim i CAT Cafè. La iniciativa, promoguda per la Paeria de Cervera, pretén promocionar els establiments de restauració de la ciutat i la gastronomia típica de la comarca durant la festa major de febrer.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Altres notícies recents de Cervera

La Paeria de Cervera ha posat en marxa el procés participatiu per canviar el nom del carrer General Güell. Des de divendres passat i durant tres setmanes, els cerverins podran presentar propostes per a la nova denominació. El jurat es reunirà el 18 de febrer i escollirà cinc noms d'entre tots els rebuts. Posteriorment, es farà una presentació pública dels noms triats i, a partir del 25 de febrer, començarà la fase de votació, que s'allargarà dues setmanes, per escollir la proposta definitiva, que després haurà de ser ratificada pel Ple. El Ple de la Paeria de Cervera va aprovar el 23 de juliol del 2018 canviar la denominació del carrer General Güell, que porta el nom en honor a Ildefons Güell Arqués, comandant militar a Ceuta a les ordres del dictador Primo de Rivera i que posteriorment va donar suport al règim franquista.

Poden presentar propostes totes les persones empadronades a Cervera majors de 16 anys, les associacions inscrites al Registre d'Entitats de la Paeria, així com totes les persones propietàries d'un immoble al carrer General Güell. Per fer-ho, han d'omplir un formulari que es pot trobar a les dependències municipals (Paeria, biblioteca i museu) i dipositar-lo en una urna. També poden respondre de manera telemàtica a través de l'enllaç habilitat al web municipal o bé, com a novetat, mitjançant un dispositiu tàctil instal·lat al vestíbul de la Paeria, segons ha explicat l'alcalde Ramon Royes en la presentació del procés participatiu.


Comentaris

envia el comentari