Catalunya Diari

Dues empreses de la Noguera creen l'alternativa natural al pa amb mantega i sucre

Han sumat esforços per fer possible la recuperació d'un berenar tradicional
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Torrons i Mel Alemany i OliCastelló de Gabriel Alsina presentaran aquest cap de setmana en la 31a edició de la Fira del Torró d'Agramunt (Urgell) l'Olimel, un nou producte que han desenvolupat conjuntament.

 

Els departaments d'I+D+I d'ambdues empreses de la comarca de la Noguera, amb productes premiats internacionalment, han sumat esforços per fer possible la recuperació d'un berenar tradicional, el pa amb mantega i sucre, que substitueix el greix de la mantega pel de l'oli d'oliva i els carbohidrats del sucre pels de la mel, del dolç natural.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

A favor del moviment 'Realfooding'

Ambdues firmes es posicionen d'aquesta manera a favor del moviment 'Realfooding', que reivindica l'origen natural dels aliments evitant els processats. L'OliMel pot trobar-se en diverses presentacions. Amb tres versions per untar, una amb oli d'oliva i mel; una altra amb oli d'oliva, mel i cacau, i una tercera amb gingebre, però també com a vinagreta amb oli d'oliva, vinagre de vi i comí i com a xarop amb oli, mel i suc de llimona, com a recuperació d'un antic remei casolà. Els visitants de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt podran degustar el nou producte a l'estand conjunt d'ambdues firmes al certamen que tindrà lloc els dies 12 i 13 d'octubre.

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari