Catalunya Diari

Dues estacions d'esquí catalanes tanquen per prevenció davant del temporal Glòria

El Departament d'Interior ha ordenat aquest dilluns que se suspenguin totes les activitats al medi natural

Les estacions d'esquí nòrdic de la Molina i Vallter 2000 han anunciat que tanques les instal·lacions aquest dimarts de manera preventiva davant la previsió meteorològica adversa pel temporal Glòria.

A més, ambdues estacions segueixen d'aquesta manera les indicacions comunicades per part de Protecció Civil. Cal recordar que el Departament d'Interior ha ordenat aquest dilluns que se suspenguin totes les activitats al medi natural davant les inclemències de vent, neu, pluja i fort onatge que comportarà el temporal.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Arriba la pitjor part de l'excepcional borrasca Glòria

Ja tenim al damunt la forta llevantada que promet ser històrica amb registres molt importants que, en alguns casos, podrien ser de rècord. No se salvarà cap racó de Catalunya i tant la pluja com el vent, les onades o la neu al Pirineu de Girona poden ser de rècord en alguns casos amb situació perillosa a moltes comarques.

La borrasca Glòria ja ha causat milers d’incidències a Catalunya i els primers ferits entre diumenge i dilluns pel vent, però aquest dimarts, 21 de gener, ens arriba la pitjor part que s’allargarà fins dimecres. En aquest sentit, Protecció Civil manté activades les alertes dels plans NEUCAT, VENTCAT i INUNCAT.

La neu puja de cota, però serà molt abundant

La nevada que ha deixat neu fins a 200 metres a l’Ebre aquest dilluns anirà pujant de cota amb el pas de les hores, tot i que encara de nit pot nevar pel damunt dels 500 metres al Montseny, Serra Transversal o als Ports, així com al Pirineu i Prepirineu i altres zones elevades del territori amb algunes incidències, especialment a les carreteres. No obstant, la neu s’acabarà concentrant aquest dimarts al Pirineu, on anirà pujant de cota fins més enllà dels 1.200 metres. Igualment, el Montseny seguirà rebent molta neu a la part alta.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari