Catalunya Diari

La Seu d'Urgell presenta un ampli ventall d’activitats físiques i esportives d’estiu

Les inscripcions únicament poden ser telemàtiques a partir del dia 9 de maig

Les inscripcions a les activitats esportives d'estiu que organitza el Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell adreçades a infants i adolescents nascuts entre els anys 2017 i 2006 s'obriran aquest pròxim 9 de maig.

Les famílies interessades podran fer les inscripcions únicament de manera telemàtica a: http://esports.laseu.cat. Les inscripcions restaran obertes fins a esgotar les places de cada torn. Val a dir que enguany les places són limitades i se seguirà oferint servei de menjador.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Al respecte, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Carlos Guàrdia, manifesta "des del Servei Municipal d'Esports oferim, novament, les dues grans propostes d'estiu adreçades a infants i adolescents, de 6 a 15 anys: 'A l'Estiu, tot l'Esport' i 'A l'Estiu, Aventura'. Tal com recull la nostra marca, som Ciutat d'Esport i ho som durant tot l'any, també durant la temporada d'estiu. Per això oferim un ampli ventall d'activitats fisicoesportives amb la voluntat que la mainada les pugui conèixer, aprendre i gaudir-les, en un entorn natural excepcional».

Imatge del cartell de les activitats d'estiu de la Seu d'Urgell
La Seu d'Urgell presenta un ampli ventall d’activitats físiques i esportives d’estiu | LleidaDiari.cat

El regidor d'Esports afegeix «així mateix, estem contents, atès que des de l'òptica sanitària, la situació ha millorat respecte a l'any passat i això ens ha permès dissenyar les activitats amb previsió de poder-les realitzar amb normalitat. Esperem, doncs, que puguem fer-ho així».

'A l'Estiu, Tot l'Esport': del 27 de juny al 29 de juliol

'A l'Estiu, Tot Esport' tindrà lloc de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00 hores, del mes de juliol, ofereix activitats esportives diverses que inclou esports convencionals, esports de raqueta i implementació, esports alternatius, gimcanes, activitats aquàtiques, jocs de coneixença o jocs d'estratègia, entre d'altres. L'activitat inclou també la piscina municipal, servei d'acollida, a partir de les 8 del matí, i dinar de 14:00 a 15:00 hores. Els torns d'aquesta proposta són del 27 de juny a l'1 de juliol; del 4 al 8 de juliol; de l'11 al 15 de juliol; del 18 al 22 de juliol i del 25 al 29 de juliol.

'A l'Estiu, Aventura': de l'1 d'agost al 2 de setembre

Pel que fa a la proposta 'A l'Estiu, Aventura' també serà de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00, del mes d'agost, amb activitats esportives en el medi natural i el nostre entorn que inclou escalada, tir amb arc, trekking aquàtic, btt, snorkel, slackline o senderisme, entre d'altres. L'activitat inclou també la piscina municipal i servei d'acollida, a partir de les 8 del matí. Els torns d'aquesta proposta són: de l'1 al 5 d'agost; del 8 al 12 d'agost; del 16 al 19 d'agost; del 22 al 26 d'agost i del 29 d'agost al 2 de setembre.

Preus

El preu de cada torn és de 57 euros (20% de descompte a la inscripció per família nombrosa o monoparental, segons ordenança fiscal 32). L'opció d'acollida és de 7€ per torn i l'opció dinar és de 35€ el torn.


Comentaris

envia el comentari