Catalunya Diari

La Seu d'Urgell celebrarà el Dia del Llibre i a la Rosa el pròxim 23 de juliol

Un total de dotze parades s'instal·laran al Passeig Joan Brudieu

Cartell de la Diada de Sant Jordi a la Seu d'Urgell
Celebració del Dia del Llibre i a la Rosa a la Seu d'Urgell | LleidaDiari.cat

La Seu d'Urgell celebrarà la Diada de Sant Jordi el dijous 23 de juliol al passeig Joan Brudieu de nou del matí a vuit del vespre. Recorden que aquesta celebració no es va poder celebrar el passat 23 d'abril a causa de la situació sanitària i l'aleshores vigent estat d'alarma, i es va traspassar al 23 de juliol.

Un total de dotze parades s'instal·laran al Passeig Joan Brudieu entre les quals hi haurà quatre llibreries generalistes, quatre llibreries especialitzades, dues floristeries i dues parades d'artesania i complements. El perímetre de cada parada estarà delimitat amb cinta i tanques i es vetllarà pel manteniment de la distància de seguretat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Es marcaran els punts d'accés a l'espai

Per tal de complir les mesures sanitàries també es marcaran els punts d'accés a l'espai. A cada entrada hi haurà personal de control que prendrà la temperatura dels assistents i en facilitarà gel hidroalcohòlic, que també estarà disponible a cada una de les parades. Seguint la normativa de la Generalitat de Catalunya, la mascareta serà obligatòria en tots els espais públics.

La celebració queda subjecta a l'evolució de la situació epidemiològica i, per tant se celebrarà sempre que hi hagi garanties sanitàries.

Actes a la Biblioteca Sant Agustí:

  

  

Presentació del llibre '55 anys de caramelles a Tragó, Nuncarga i la Casa del Pont' de Jesús i Èric Bach Marquès. Els autors estaran acompanyats per l'alcaldessa de Peramola Gemma Orrit i l'historiador urgellenc Lluís Obiols.

- Dijous 23 de juliol, a les onze del matí:

Espectacle 'Contes del Pirineu', a càrrec del Duet Daura que farà la narració en viu del conte "La vella de Romadriu" de Pepita Clop i Urgell Mestre.

  

  

pati de la Biblioteca 

Comentaris

envia el comentari