Catalunya Diari

La Seu d’Urgell celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte commemoratiu

A les 11:30, la hissada de la senyera i el Cant dels Segadors a la plaça Catalunya

Imatge del cartell de la Diada a la Seu d'Urgell
La Seu d’Urgell celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte commemoratiu | LleidaDiari.cat

La Seu d'Urgell farà un acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya el pròxim Onze de Setembre. La programació ha estat elaborada per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i Òmnium Cultural Alt Urgell.

Divendres, dia 11 de setembre de 2020, Diada Nacional de Catalunya, a les onze del matí, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, oferirà la benvinguda institucional a la plaça Sant Josep de Calassanç i l'entitat Òmnium Cultural farà la lectura del manifest. El Duet Daura, format per Pilar Planavila i Ivan Caro, en farà l'acompanyament musical. La celebració continuarà a la plaça Catalunya on, a dos quarts de dotze del matí es farà la hissada de la senyera i el Cant dels Segadors.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Caldrà seguir les indicacions del personal de suport

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell vetllarà per a fer complir, en tot moment, les mesures de prevenció sanitàries i de distanciament. Caldrà seguir les indicacions del personal de suport. Es prega als assistents fer un ús correcte de la mascareta en tot moment. Les places estaran limitades a 50 assistents i caldrà fer-ne reserva prèvia. Per tal de fer la reserva cal omplir el formulari telemàtic disponible a http://agenda.laseu.cat/cultura/ o bé trucant a Turisme Seu al telèfon 973 351 511.


Comentaris

envia el comentari