Catalunya Diari

La Seu d'Urgell entregarà mascaretes i gel de forma gratuïta a les botigues

Tindrà lloc a la sala Sant Domènec de 8 a 11 del matí i de 3 a 5 de la tarda, en tres dies diferents i per sectors econòmics

Imatge d'una persona rentant-se les mans
Imatge d'una persona rentant-se les mans | cedida

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell lliurarà de manera gratuïta mascaretes FFP2 i gel hidroalcohòlic a comerços, establiments i empreses de la ciutat.

El lliurament es farà a la sala Sant Domènec de vuit a 11 del matí i de tres a cinc de la tarda, en tres dies diferents (demà dimecres, dijous i divendres, 27, 28 i 29 de maig, respectivament) i per sectors econòmics. Així, demà dimecres 27 de maig podran anar a recollir les seves mascaretes i el seu gel desinfectant els associats a l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell i de l'Associació del Nucli Antic.

-Dijous 28 maig serà el torn dels associats a la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell i del Menja't l'Alt Urgell.

  

  

Divendres 29 de maig

3 mascaretes FFP2 i un litre de gel hidroalcohòlic per establiments o empresa

Concretament, es lliuraran 3 mascaretes FFP2 i un litre de gel hidroalcohòlic per establiments o empresa. Aquells negocis o empreses que tinguin més de cinc treballadors se'ls hi lliurarà 5 mascaretes. D'altra banda, aquells comerços, establiments o empreses que no estiguin associats a cap entitat dels diferents sectors podran recollir també les seves mascaretes i el seu gel hidroalcohòlic. Caldrà però que ho facin el dia corresponent al seu sector econòmic.

En el moment de recollir les mascaretes i el gel no caldrà cap acreditació. Només es demanarà les dades de l'empresa per tal de fer la corresponent comprovació de la informació obtinguda prèviament. Per aquells que no puguin anar a recollir aquests elements de seguretat i desinfecció poden enviar un correu electrònic a l'adreça [email protected] per trobar dia i hora de lliurament.


Comentaris

envia el comentari