Catalunya Diari

La Seu d’Urgell estrena un nou sistema per reservar on-line les diferents instal·lacions esportives municipals

Aquesta iniciativa s'ha posat en marxa aquest mes de febrer

Aplicació per reservar instal·lacions esportives a la Seu d'Urgell.
Aplicació per reservar instal·lacions esportives a la Seu d'Urgell. | LleidaDiari.cat

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha estrenat recentment una nova eina per a poder fer reserves de manera telemàtica de les diferents instal·lacions esportives municipals de la ciutat. Amb aquesta plataforma, que està desenvolupada per l’empresa ReservaPlay, els usuaris podran fer la seva reserva per jugar a pàdel, a tennis o reservar el camp de futbol, els pavellons poliesportius o les sales multi usos d'una manera més còmoda.

  

Segons ha explicat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu, Isidor Alberich, amb aquesta aplicació «volem donar millor servei als usuaris de les nostres instal·lacions esportives, fent un pas endavant per fer còmode les gestions per reservar i fent més accessibles totes les instal·lacions esportives municipals a tots els ciutadans de la Seu d’Urgell».

 

Aquesta plataforma per reservar les diferents instal·lacions esportives municipals de la Seu d’Urgell funciona tant a través del web http://esports.laseu.cat com a través de l’aplicació per a mòbils. Els interessats en gaudir d’aquest nou servei hauran de registrar-se i rebran un nom d’usuari i contrasenya que els permetrà gestionar les seves reserves de forma individualitzada. Tant l’aplicació com el registre són gratuïts. Els usuaris que actualment disposen d’un abonament anual a les instal·lacions esportives municipals ja estan registrats en el sistema i rebran properament el seu nom d’usuari i contrasenya. 


Aquest sistema telemàtic permetrà també fer el pagament de les reserves a través d’un moneder virtual. Val a dir que els usuaris que disposin d’abonaments anuals tant de pàdel com de tennis seguiran gaudint de la gratuïtat en l’ús de les pistes, ja que el sistema detecta qui és un usuari abonat i qui no. L’usuari podrà triar dia i hora segons disponibilitat de les instal·lacions

 

Una altra avantatge que ofereix aquest nou sistema de reserva es que permet programar partides obertes tant de pàdel com de tennis. Amb aquest recurs, qualsevol usuari pot crear partides i demanar companys de joc adequats al nivell de joc del jugador que ha generat la partida.  

Una altra de les capacitats d’aquesta nova eina és la gestió de les inscripcions a diferents activitats que s’organitzin des del Servei d’Esports. Aquest recurs permet que qualsevol persona, estigui registrada o no a l’aplicació de ReservaPlay, pugui apuntar-se a qualsevol prova, activitat, taller o curs i fer-ne el pagament de forma telemàtica. Val a dir que l’objectiu del Servei d’Esports és que aquesta plataforma estigui a disposició per fer-se servir per a qualsevol activitat organitzada des de l’àmbit municipal o des dels clubs i entitats locals. 

 

Comentaris

envia el comentari