Catalunya Diari

La Seu d'Urgell obre les inscripcions per al tercer 'Masterxef infantil' de la localitat

El concurs, pensat per a un màxim de 40 infants, es farà el 18 de novembre a la Sala de Sant Domènec

Imatge d'arxiu del 'Masterxef infantil' de la Seu d'Urgell.
Imatge d'arxiu del 'Masterxef infantil' de la Seu d'Urgell. | LleidaDiari.cat

La Seu d’Urgell celebrarà el Dia de la Infància, que es commemora el 20 de novembre, amb l’organització de la 3a edició del 'Masterxef Infantil' de la localitat, una activitat tindrà lloc dissabte 18 de novembre, de 10.00 a 12.00 hores a la Sala de Sant Domènec. El concurs de caire local està pensat per a un màxim de 40 infants d’edats compreses entre els 7 i els 12 anys. Les inscripcions s’obren aquest dilluns vinent, dia 6 de novembre, i es podran fer a l’oficina de Turisme Seu, a l’Espai Ermengol. L’activitat es realitzarà de manera semblant a com es desenvolupa en el conegut programa televisiu. Per fer-ho més dinàmic, la participació dels nens i nenes serà per grups i, com a novetat d’enguany, hauran de crear el seu propi restaurant. Així, se’ls anima a aprendre com parar taula, tenir cura de la presentació, elaborar plats i servir. La proposta compta amb la col·laboració de diferents restauradors de la comarca. De fet, com a dinamitzadora hi haurà Tota Parejo, del restaurant Arbeletxe. Durant l’activitat es repartirà els infants en quatre equips, i cada equip comptarà amb l’ajuda d’un restaurador professional de la comarca: Axier Arbilla (Restaurant Arbeletxe), Mariona Peguera (Hotel Andria), Josep M. Troguet (Restaurant Cal Serni de Calbinyà) i Cristian Tomé (Espora Events).

La regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, ha explicat que des del consistori es continua «potenciant activitats lúdiques i educatives que sorgeixen de peticions del Consell Municipal d’Infant». A més a més, Iscla creu que en aquest cas «és una activitat que té molt èxit i molta participació». La regidora ha agraït el suport de «col·laboradors, voluntaris i treballadors que fan possible una edició més del Masterxef Infantil».

Hi haurà quatre categories de premis: millor taula parada, millor presentació, millor servei i millor menjar. En aquest apartat es compta amb la col·laboració de l’Hotel El Castell de Ciutat, a banda dels premis atorgats per l’Ajuntament mateix. El jurat estarà format per membres del món de la restauració i l'hostaleria i empreses d’alimentació de la comarca. També hi han ajudat empreses del món de l’alimentació de la comarca: Cadí SCLL, Fruites Seu, Supermercats Disseu, Plusfresc i Caprabo. Se’n pot trobar més informació a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, (973355608) o bé al correu joventut@aj-laseu.cat.


Comentaris

envia el comentari