Catalunya Diari

La Seu d'Urgell organitza un concert gratuït amb els 'Encara Farem Salat'

Aquest pròxim dissabte 6 de juny, a les 19.30 hores, al camp de futbol 7 de la zona esportiva municipal

Cartell de l'esdeveniment
'La Gran Festa', concert familiar gratuït a la Seu d'Urgell amb els 'Encara Farem Salat' | LleidaDiari.cat

L'Alt Urgell acollirà aquest pròxim dissabte 6 de juny, a dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc l'espectacle 'La Gran Festa' amb la companyia Encara Farem Salat, al camp de futbol 7 de la zona esportiva municipal de la Seu d'Urgell.

'La Gran Festa' és un concert familiar amb música en directe i cançons de creació pròpia, així com també la interpretació de versions. L'entrada al concert és gratuïta però cal demanar prèviament invitacions a través de l'enllaç http://agenda.laseu.cat/cultura Cal omplir un formulari i es poden demanar un màxim de 4 invitacions per inscripció.

L'Àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha programat aquest primer espectacle per a tota la família coincidint amb la segona setmana de la Fase 2 de desescalada en què es troba la capital alturgellenca, fase que permet organitzar esdeveniments amb el manteniment de mesures de seguretat i d'higiene.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aforament

Aquest espectacle tindrà un aforament d'un total de 250 cadires, instal·lades en grups de 4 per a un mateix nucli familiar. També es deixarà un espai on es podrà ampliar aquest grup de cadires per a grups familiars més nombrosos. D'aquesta manera es compleix amb l'aforament autoritzat amb l'objectiu de complir amb les normes de seguretat i de distància social.

A més, des de l'Ajuntament urgellenc es demana que tothom que assisteixi a aquest espectacle faci servir en tot moment les mesures de protecció adients (mascaretes). Per accedir a l'espectacle també es recomana evitar els desplaçaments en vehicles de motor, i fer-ho a peu. En cas de mal temps, aquest espectacle se celebrarà a la pista polivalent, just al costat del camp de futbol 7.


Comentaris

envia el comentari