Catalunya Diari

El jutge arxiva el cas de l'atropellament mortal d'un nen de tres anys a les Borges Blanques

La fiscalia va demanar el sobreseïment de les actuacions en considerar que va ser un accident i la mare del menor va retirar la denúncia

Imatge del punt del carrer Cavalleria de les Borges Blanques on ha resultat atropellat un nen | LleidaDiari.cat

El titular del jutjat d'instrucció tres de Lleida ha arxivat aquesta setmana el cas de l'atropellament mortal d'un nen de tres anys a les Borges Blanques en considerar que el conductor no va cometre cap delicte. La fiscalia va demanar el 22 de maig el sobreseïment de les actuacions en considerar que va ser un accident i que el conductor no va actuar de manera imprudent, ja que el nen caminava sol lluny de la mare i el conductor no el va veure. A més, va donar negatiu en el control d'alcoholèmia i drogues i circulava a una velocitat inferior a la màxima permesa a la via, que era de 50 quilòmetres per hora. Fins i tot la mare del menor, que va ser indemnitzada, va retirar la denúncia. 

Els fets van passar el vuit de febrer d'aquest 2017 a les 14.50 hores al carrer Cavalleria de la capital de les Garrigues quan el petit es dirigia al col·legi Joan XXIII acompanyat de la seva mare. Aquest carrer és el vial d'accés a la capital de les Garrigues per la carretera d'Arbeca.
El carrer Cavalleria és un camí estret amb pendent, sense vorera ni pas de vianants. Arran de l'accident, l'Ajuntament de les Borges Blanques es va comprometre a reforçar la seguretat del carrer Cavalleria, convertint-lo en un carrer de sentit únic de circulació i reforçar el pas de vianants. Es tracta d'un camí habitual per accedir a l'escola des d'un grup d'habitatges que està als afores del poble.


Comentaris

envia el comentari