Catalunya Diari

Els jardins del Terrall acolliran la primera edició de la Fira Borges Motor

La localitat recupera aquesta fira que havia estat tradició a la capital garriguenca
Presentació de la primera edició de la Fira Borges Motor. | LleidaDiari.cat

Els jardins del Terrall de les Borges Blanques acolliran la primera edició de la Fira Borges Motor durant els dies 5, 6 i 7 de maig, una fira que havia estat tradició a la capital garriguenca i que ara torna amb la voluntat de reeixir al territori. 3.000 metres quadrats d’exposició, amb onze expositors i uns 150 vehicles, entre els quals els visitants podran trobar maquinària agrícola, vehicles i també furgonetes d’ocasió. El recinte obrirà tots els dies de les 10.00 fins a les 20.00 hores.

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, acompanyat de Ramon Sans, Anna Roset i Antonio Gálvez, expositors que estaran presents al certamen, han presentat aquest divendres la primera edició de la Fira. Mir ha volgut destacar la presència del reconegut pilot lleidatà Isidre Esteve que durà a terme la inauguració d’aquest certamen comercial i, a la vegada, que pretén reforçar l’oferta lúdica de la ciutat, coincidint amb el mercat de la ganga, el dissabte, i la Festa Major del Terrall, el diumenge, a banda del tradicional mercat d’antiguitats de diumenge al matí.

 

Al seu torn, els expositors han volgut agrair l’esforç de l’Ajuntament borgenc per creure en aquesta iniciativa, s’han mostrat molt contents de poder participar i s’han mostrat esperançats, reconeixent l’empenta que suposa pel sector i amb la il·lusió de que sigui la primera de moltes. Comentaris

envia el comentari