Catalunya Diari

Els petits de Guissona s'inicien en el món casteller

Els nens de P5 han aixecat algun pilar durant l'activitat

La Casa dels Somnis, l'espai d'assaig dels Margeners de Guissona, ubicat al centre catòlic de la vila, ha acollit aquest dilluns els nens i nenes de P5 dels tres centres educatius de primària -Escola Ramon Faus i Esteve, FEDAC Guissona i Escola Ramon Estadella. Amb aquesta activitat, d'una hora i mitja de durada, els petits han conegut l'espai d'assaig dels Margeners i fins hi tot s'han enfaixat i han aixecat algun pilar, coneixent així l'entitat castellera de Guissona, els Margeners de Guissona, i promovent entre els més petits diferents elements de la cultura popular catalana.

La colla castellera Els Margeners de Guissona, a més de portar a terme aquesta activitat amb els nens i nenes de Guissona, també es trasllada a diferents centres educatius de la comarca, promovent diferents activitats en els que dóna a conèixer el món casteller.

Aquesta activitat, dinamitzada des del Pla Educatiu d'Entorn, ha traslladat un centenar de nens i nenes de la vila al local de la colla castellera que enguany celebra deu anys i que, a més del calendari propi casteller, ha preparat diferents activitats castelleres per donar a conèixer l'entitat a la població de la vila.


Comentaris

envia el comentari