Catalunya Diari

Els Tallers d’Estiu de Mollerussa obren la inscripció amb descompte si es fa abans del 16 de juny

Amb aquestes mesures l'Ajuntament vol contrarestar la pujada dels preus aquest estiu

Imatge d'arxiu de la piscina de Mollerussa | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa obre aquest dilluns el període d'inscripció per als tallers d'estiu, amb la novetat que tots aquells infants que la formalitzin via internet abans del setze de juny obtindran una bonificació de tres euros per setmana. Aquesta és una de les mesures per a les quals ha optat l'Ajuntament per contrarestar l'augment de preu, justament tres euros per setmana, que ha hagut d'aplicar arran d'un decret de la Generalitat que ha reduït la ràtio d'infants per monitor i n'ha augmentat els sous de manera que els costos de la prestació del servei s'incrementen. Així ho explica l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Joventut, Imma Casanella, els quals indiquen que es mantindran, davant l'èxit de l'anterior edició l'activitat en anglès i les activitats aquàtiques i se n'estrenarà una de nova: l'estada nocturna.

En aquest sentit, Casanella indica que s'ha pensat a dur a terme aquesta nova activitat el dia 27 de juliol a la mateixa escola de primària, Mestre Ignasi Peraire, on es duen a terme els tallers, que comencen el 26 de juny i s'allarguen fins a l'u de setembre. L'activitat en concret estarà oberta a tots els nens que hagin participat dels tallers durant el mes de juliol i es plantejarà com una festa amb un sopar, acompanyat d'actuacions i jocs de nit. Pel que fa a la coordinació dels tallers, adreçats a nens i nens de quatre a dotze anys, tornarà a anar a càrrec de Qualia, l'àrea de projectes educatius de l'Associació Alba. Quan als eixos temàtics, enguany s'ha volgut fer especial incís en diferenciar dos eixos temàtics diferenciats en funció de la franja d'edat. Així per als infants de fins a set anys, el fil conductor seran els Superherois i els seus poders per canviar el món mentre que per als més grans el títol de l'eix és El Regne del Cap de Trons, centrat en un reialme cobdiciat per diferents pobles.

A banda de la bonificació per inscripció anticipada en línia, també hi ha previstes altres bonificacions per reduir els 38 euros per setmana que costa els tallers. Així, les famílies nombroses i monoparentals podran obtenir un descompte de cinc euros, el mateix descompte que s'aplicarà per la inscripció d'un segon germà en la mateixa setmana. Les inscripcions, a banda de la via internet, també es poden formalitzar a la primera planta de l'Ajuntament i a la piscina coberta. L'horari de les activitats és de les nou del matí fins a dos quarts de dues del migdia, tot i que s'ha previst que l'acollida es pugui fer a partir de dos quarts de nou del matí per donar facilitats a la conciliació.


Comentaris

envia el comentari