Catalunya Diari

Els vols d'esquiadors que havien d'aterrar a Alguaire es desvien a Reus a causa de la boira

És la cinquena vegada aquest hivern que la falta de visibilitat obliga a canviar l'operativa de la companyia Neilson

Aquesta és la cinquena vegada aquest hivern que la falta de visibilitat obliga a canviar l'operativa de la companyia Neilson | LleidaDiari.cat

Els sis vols carregats d'esquiadors britànics que havien d'aterrar aquest diumenge a l'aeroport de Lleida-Alguaire s'han desviat a Reus a causa de la boira, que torna a ser persistent aquest cap de setmana a les comarques de Ponent, especialment a primera hora del matí. Així ho han confirmat fonts d'Aeroports de Catalunya. Aquesta és la cinquena vegada aquest hivern que la falta de visibilitat obliga a canviar l'operativa de la companyia Neilson.

El 21 i el 28 de desembre, el 2 de gener i el 8 de gener ja es van desviar a Reus els vols de l'operador britànic. Segons les mateixes fonts, aquest diumenge sí que aterrarà a Alguaire el vol que ha d'arribar de Palma a les 15.30 hores perquè la boira ja s'ha començat a dissipar. 


En concret s'han desviat a Reus tres vols procedents Londres, dos de Manchester i un de Birmingham, que havien d'aterrar a Alguaire i que després estava previst que tornessin amb més passatgers cap a les ciutats d'origen (excepte un addicional de Manchester que tornava buit).

Els vols operats per Neilson van poder aterrar a Alguaire per primera vegada aquesta temporada el 15 de gener i des d'aleshores han operat amb normalitat fins aquest diumenge, quan la boira ha tornat a fer la guitza. No obstant això, els canvis que s'han de fer per culpa de la falta de visibilitat de moment no resten confiança a l'operador turístic britànic que treballa a l'aeroport lleidatà, que valora positivament les mesures de contingència previstes en aquests casos, com és el cas de desviar vols cap a Reus. Així ho va assegurar fa un mes Iain Archer, responsable de la companyia a Andorra.

El divendres 30 de desembre la falta de visibilitat també va obligar a desviar al Prat el vol d'Air Nostrum procedent i amb destinació a Palma.


Comentaris

envia el comentari