Catalunya Diari

Una empresa tèxtil de Ponts anuncia un ERO que afecta mig centenar de persones

Es dedica a la manufactura de filats d'estam i les seves barreges per a la confecció de gènere de punt i tapisseries, entre altres

Imatge de l'interior de l'empresa
Imatge de l'interior de l'empresa | Vichindustrial

La direcció de l'empresa Ponsfil (Ponts) ha comunicat a la representació dels treballadors i treballadores la presentació d'un ERO de suspensió temporal dels contractes de treball que afectarà la totalitat de la plantilla, integrada per 45 persones, per 240 dies en un període de 2 anys.

L'empresa addueix causes econòmiques i productives per falta de comandes. CCOO d'Indústria manifesta la seva preocupació davant d'aquest expedient, que és el segon que presenta l'empresa en els últims tres anys.

Demanen l'estudi de mesures alternatives

Anteriorment ja n'havia presentat 3 més tant de suspensió com d'extinció de contractes. CCOO exigeix a l'empresa que estudiï mesures alternatives a l'expedient per tal de no perjudicar els treballadors i treballadores.

Ponsfil és una empresa del sector tèxtil que es dedica a la manufactura de filats d'estam i les seves barreges per a la confecció de gènere de punt, tapisseries, etc.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari