Catalunya Diari

Una empresa tèxtil de Ponts anuncia un ERO que afecta mig centenar de persones

Es dedica a la manufactura de filats d'estam i les seves barreges per a la confecció de gènere de punt i tapisseries, entre altres

Imatge de l'interior de l'empresa
Imatge de l'interior de l'empresa | Vichindustrial

La direcció de l'empresa Ponsfil (Ponts) ha comunicat a la representació dels treballadors i treballadores la presentació d'un ERO de suspensió temporal dels contractes de treball que afectarà la totalitat de la plantilla, integrada per 45 persones, per 240 dies en un període de 2 anys.

L'empresa addueix causes econòmiques i productives per falta de comandes. CCOO d'Indústria manifesta la seva preocupació davant d'aquest expedient, que és el segon que presenta l'empresa en els últims tres anys.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Demanen l'estudi de mesures alternatives

Anteriorment ja n'havia presentat 3 més tant de suspensió com d'extinció de contractes. CCOO exigeix a l'empresa que estudiï mesures alternatives a l'expedient per tal de no perjudicar els treballadors i treballadores.

Ponsfil és una empresa del sector tèxtil que es dedica a la manufactura de filats d'estam i les seves barreges per a la confecció de gènere de punt, tapisseries, etc.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari