Catalunya Diari

En marxa a les Garrigues el forfet per a les piscines d'estiu de la comarca

Serà vàlid del 24 de juny al 2 de setembre

El Consell Comarcal i l'Oficina Jove de les Garrigues han posat en marxa aquest estiu per novè any consecutiu el forfet únic per a les piscines d'estiu de la comarca. Per poder accedir a les piscines d'altres municipis adherits, els usuaris només hauran de ser titulars d'un abonament individual o familiar de les poblacions pertanyents a la campanya i hauran de mostrar el DNI o identificació d'empadronament. Aquest forfet serà vàlid del 24 de juny al 2 de setembre. Els municipis adherits a la campanya són: L'Albagés, l'Albi, Arbeca, Bellaguarda, les Borges Blanques, Castelldans, Cervià de les Garrigues, el Cogul, l'Espluga Calba, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, els Omellons, la Pobla de Cérvoles, Puiggròs, el Soleràs, Tarrés, els Torms i Vinaixa. Els joves de 12 a 18 anys de Bellaguarda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, el Soleràs i els Torms també tenen entrada gratuïta a les piscines de Llardecans (Segrià) i a l'inrevés.

El president del Consell Comarcal, Antoni Villas, i la tècnica de Joventut de l'Oficina Jove de les Garrigues, Marta Peiró, han estat els encarregats de presentar, en roda de premsa des de les piscines municipals de Juneda, aquesta iniciativa que engloba 21 piscines de la comarca i la de Llardecans. Durant la presentació, Villas ha explicat que es tracta d'un projecte que va sorgir fa nou anys des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal per fomentar la comunicació i interrelació del jovent de les Garrigues i en les següents edicions s'ha anat generalitzat a tota la població. «Les piscines són llocs ideals per fer activitats i relacionar-se i aquesta iniciativa ho propicia encara més», ha explicat Villas. A més, ha afegit que «s'emmarca dins el pla estratègic de la comarca perquè l'orgull de la comarca ha de ser l'orgull de tots els pobles de les Garrigues».

Per la seva part, Marta Peiró ha explicat que «l'objectiu del forfet és fomentar la cohesió i els intercanvis entre els ciutadans de les Garrigues i, especialment, els més joves». I ha afegit: «Al mateix temps, amb aquesta iniciativa es vol potenciar l'ús de les piscines i incrementar el nombre d'abonaments de tota la temporada».


Comentaris

envia el comentari