Catalunya Diari

Endeguen una campanya per ajudar l'economia de l'Alta Ribagorça

La campanya és una crida a la solidaritat de la ciutadania per ajudar aquests establiments que tant estan patint la pandèmia

Imatge d'un lot de productes de l'Alta Ribagorça
ret de sortida de la campanya 'Emporta't l'Alta Ribagorça a casa' | LleidaDiari.cat

Atès a les fortes mesures restrictives provocades per la pandèmia de la Covid-19 que afecten greument al sector de la restauració, el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça ha iniciat la campanya 'Emporta't l'Alta Ribagorça a casa' per tal de reactivar i donar suport a aquest sector.

La campanya, que dona el tret de sortida, forma part d'una de les accions promogudes pel Pla de reactivació Socioeconòmica amb l'objectiu d'incentivar i promoure el consum en els bars i restaurants de la comarca, i al mateix temps vol valorar el territori i els seus atractius identitaris tant paisatgístics com de patrimoni material i immaterial. 'Emporta't l'Alta Ribagorça a casa' dona' continuïtat a la campanya 'Take away' d'ajudes al sector, iniciada al mes de juliol, amb la distribució de bosses per facilitar el menjar per emportar.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els establiments obsequiaran els seus clients amb un calendari

Els establiments obsequiaran els seus clients amb un calendari, editat amb imatges de la comarca, que s'obtindrà al haver segellat totes les caselles de les targetes 'Emporta´t l´Alta Ribagorça a casa' , amb un total de vuit consumicions (que oscil·laran entre els 5 euros als bars i els 20 euros als restaurants).

El sector serveis és una de les activitats econòmiques més importants de la comarca, i suposa el 70% del total de l'economia. En concret, l'Alta Ribagorça disposa de prop de 70 establiments de restauració que són un actiu que afavoreix la cohesió social i el turisme. La campanya és una crida a la solidaritat de la ciutadania per ajudar aquests establiments que tant estan patint la pandèmia, declara la presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta.


Comentaris

envia el comentari