Catalunya Diari

Endesa reforma part de la xarxa elèctrica de baixa tensió de Linyola

Aquest nou disseny és més robust i resistent als fenòmens meteorològics adversos

Imatge de les millores en la xarxa elèctrica de baixa tensió que Endesa ha dut a terme al municipi de Linyola | LleidaDiari.cat

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma tecnològica de part de la xarxa elèctrica de baixa tensió al municipi de Linyola (Pla d'Urgell), amb l'objectiu d'incrementar la seguretat de les infraestructures i, sobretot, de millorar la qualitat i la continuïtat del servei als veïns i comerciants.

L'actuació, amb un pressupost de 18.000 euros, ha consistit en la substitució de dues línies aèries convencionals de baixa tensió per dos nous trams de cable trenat d'un total de 1.050 metres. Aquest tipus de cablejat representa una reducció important de les mides i l'amplitud física de la línia, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, tot evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d'altres agressions externes.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquest nou disseny és més robust i resistent

Segons la companyia, aquest nou disseny és més robust i resistent als fenòmens meteorològics adversos, alhora que es guanya en seguretat i queda molt més integrat en l'entorn natural. Així mateix, el nou cablejat té una secció més gran, la qual cosa permet repartir millor les càrregues, garantir un subministrament més estable, absorbir eventuals puntes de consum, donar resposta al creixement vegetatiu i atendre possibles nous clients que hi pugui haver.

Els treballs formen part del pla de substitució de xarxes convencionals de baixa tensió al pla de Lleida que porta a terme Endesa i tenen l'objectiu de dotar la infraestructura de distribució elèctrica dels darrers avenços i millores tecnològiques per guanyar en seguretat i fiabilitat i, a la vegada, millorar el servei als clients.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari