Catalunya Diari

Enganxen una bandera espanyola a les portes de l'Ajuntament de Tremp

Des del consistori denuncien els fets i asseguren que seguiran treballant pels drets i llibertats de totes

Les portes de l'Ajuntament de Tremp han despertat aquest dilluns al matí amb una imatge de la bandera espanyola enganxada als vidres de l'entrada.

Segons han informat des del consistori a través de les xarxes socials, «condemnem i rebutgem l'acte vandàlic esdevingut a la porta de l'edifici de l'Ajuntament. Continuarem treballant pels drets i llibertats de totes». Cal recordar que aquesta no és la primera vegada en poques setmanes que la demarcació de Lleida viu un acte de tipologia similar. De fet, la Seu Vella de Lleida va aparèixer fa dues setmanes amb una gran bandera espanyola penjada d'una de les bastides de les obres que s'estan duent a terme a l'emblemàtic monument lleidatà.

Pengen una bandera espanyola de grans dimensions de la Seu Vella

La Seu Vella de Lleida va lluir el passat dissabte 20 de juny al matí una bandera espanyola de grans dimensions que es podia veure des de diferents punts de la ciutat. Les xarxes socials no van trigar en fer-se ressò dels fets i, un d'ells va ser el Sr. Postu després de rebre diversos missatges informant-lo de la situació. En aquest sentit, des de la pàgina del Postureig de Lleida va escriure que: «És el que busquen i hi caieu de quatre potes. És xungo utilitzar un símbol que hauria de representar tot un país per generar crispació i divisió entre ells mateixos. Són plens d'odi. Ja s'ho faran».


Comentaris

envia el comentari