Catalunya Diari

Entreguen la menor uruguaiana al seu pare després de la petició del jutjat de Vielha

Després que un cotxe s'emportés la menor, ha arribat una ambulància al consolat per atendre la mare

Mossos
Imatge d'arxiu | Mossos

La mare tancada al Consolat de l'Uruguai a Barcelona amb la seva filla des de fa una setmana ha entregat finalment la menor al pare després de la nova ordre de la jutgessa de Vielha, que li ha ordenat que ho fes abans de les 14 hores d'aquest divendres.

Els Mossos d'Esquadra han estat els encarregats de fer l'entrega al progenitor, que és qui té la custòdia segons una sentència judicial. Una trentena de persones ha volgut donar suport a la dona, que va denunciar l'exparella per abusos sexuals a la filla, tot i que l'Audiència de Lleida va arxivar la causa. Després que un cotxe s'emportés la menor, ha arribat una ambulància al consolat per atendre la mare.

Podria incórrer en un «delicte de desobediència a l'autoritat judicial»

En la seva interlocutòria d'aquest dijous, la jutgessa requeria «de forma expressa» a la mare perquè en «l'improrrogable termini de dues hores i com a màxim fins a les 14.00 hores de l'11 d'octubre del 2019», entregués la menor als Mossos d'Esquadra, que es trobaven a la porta de l'oficina consular. L'advertia que en cas d'incompliment podria incórrer en un «delicte de desobediència a l'autoritat judicial o, en el seu cas, altres delictes».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari